Love this post:Love this 27

 

Skönt att vara hemma igen! 

Även om jag också är i Coccola, nu som då, känns det mindre och mindre som mitt hem. Har ju knappt några saker och möbler där mer. Det är som ett ställe var man mellanlandar kort, byter om, kanske sover en natt och var jag torktumlar de handdukar jag vill ska bli extra fluffiga. Ingen torktumlare i huset på andra sidan horisonten. Men det är sällan jag har några färska varor i kylskåpet mer. Nudlar och fiskpinnar finns! Så ja, onödigt och dyrt att ha stället kvar. Känner starkt att jag vill gräva ner fingrarna här i jorden och låta dem ta rot. Jag vill ha en tillhörighet och en fast punkt. Nog med fläng!

Kanske här vill jag säga att det nog finns ett kontrakt, men att inte alla respekterar eller tar hänsyn till det. Vilket gör att jag måste resa och inte kan ha en fast punkt. Det är tungt och orättvist. Och jag är jä***gt trött på det. Visst får jag säga så? Att jag allt inte är finemang och jag ibland vill skrika i en kudde. Så ni förstår, att då jag är här i huset på andra sidan horisonten, och hela familjen är här – då njuter jag.

Min Domino. Still going strong.

Köket tar form. Mattias har kaklat och jag målade väggarna och runt fönstren för nån månad sedan. Och så har jag handlat kökshanddukar, kärl och blomkrukor. Från att ha varit väldigt skeptisk över att våra stilar skall passa ihop, ser jag nu att de blir hur bra som helst! Stilen är mer slitna jeans än elegant kostym, om ni förstår vad jag menar.

Jag skall snart ha ett samarbete med ERNST, vilket jag är väldigt glad över! Märket passar oss och vår stil perfekt! Såg i broschyren den gröna blomkrukan redan tidigare i vår och tyckte den skulle passa fint på köksbänken, gå fint ihop med teglet. Kan medge att jag fick lite pippi på den. Jo, en blomkruka. Hur knäppt! Hörde dock att den sålt slut på många ställen och blev så lycklig då jag hittade den vid Royal Design vid Avion. Köpte massa annat också från ERNST, då de just då hade 15-25% rea på deras produkter. Men den gröna blomkrukan är jag mest glad över!

Förklädsklänningen i linne är från Mango. Såg den redan i Spanien, men de hade inte rätt storlek. Så då jag förra veckan var till Helsingfors, tittade jag in hos Mango och köpte den! Härliga är deras kläder i linne! Kika in hos dem, mycket fint!

Jag får väldigt många blombuketter varje dag. Kärlek på det!

You may also like...

2 Comments

  1. Det var verkligen ledsamt att läsa, att det överenskomna ej hålls. Jag är av den åsikten att om så är så förbrukar man sina rättigheter. Handlingar borde alltid ha konsekvenser. Styrkehälsningar från en annan mamma.

  2. Sån energitjuv ska inte få en gnutta av din inre glöd. Hoppas du kan nollställa dig efter en sån resa. Hoppas du sått nya ”frön” på andra sidan havet som snart får blomstra. Hoppas du vågar uttala dina drömmar snart för dig själv och sen få dem uppfyllda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *