Love this post:Love this 12

woodone-0926

God morgon septembervecka!

Vaknade tidigt idag, egentligen har jag ledigt, men sååå mycket att göra. Men dethär att vakna lite tidigare är nästan (bara nästan) mycket skönare än att ha sovmorgon. För nog att det härligt att i lugn och ro gå igenom de kommande dagarnas och veckornas program. Och fortsätta redigera bilder, somnade visst mitt i igår kväll. I veckan skall jag till Åbo och ha föreläsning. Och så blir det tio års reunion med Åbo-Flickorna i helgen.

Nästa vecka har jag föreläsning i Närpes!

Vill ni komma på föreläsning då kan ni anmälan er här! Onsdagen den 25.9 kl 18.30-20.00, vid Närpes stadshus. Och genast efter det åker jag på Nordic Business Forum. Haha, såg ni bilden på mig på deras förstasida? Jag var ju i vår på Nordic Business Summit och lyssnade på bland annat Isabella Löwengrip, William Wolfram, Risto Siilasmaa och Mika Anttonen. Och självklart har jag stora förväntningar över höstens seminarier – stora namn på listan även denna gång. Är nån av er påväg?

Nu tar vi dagen tycker jag!

 

You may also like...

9 Comments

 1. Vad är det för matta som syns på bilden? Jättefin!

  Kram Linda

 2. Härlig bild. Jag gör detsamma på vardagar, stiger upp betydligt tidigare än jag egentligen behöver bara för att i lugn och ro kunna få saker gjorda medan jag dricker morgonkaffet. Hjärnan min fungerar som snabbast nu på morgonkvisten.

  Kram på dig, ha en fin dag!
  /iris

 3. Hoppas du kommer lite närmare Vasatrakterna och föreläser snart. Ha en skön dag! 🙂

 4. Låter som min morgon också. Jätteskönt! 🙂 ha en bra dag!

 5. Jag älskar också att gå upp tidigt på morgonen. Ser mysigt ut där du sitter! Kram Nilla

 6. Åh, vad roligt att du Malena ska komma till Närpes och föreläsa! Ska minsann komma och lyssna till dig! 🙂

 7. Snygg stol var kommer den ifrån?
  Och tavlorna?

  1. Wood One Design gör dessa fantastiska stolar! Kika in här! Och tavlorna, de är ju bilder på mig och maken och ramarna är…. typ från Ikea kanske..? Kommer inte ihåg:) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *