Siivoa, siivoa, joka perjantai!

Love this post:Love this 0

Storstädning. Jepp. Jag har glömt att berätta åt er, kära vänner, att vår lägenhet blev såld och nya ägaren vill flytta in – så vi är uppsagda. Men tungt hjärta skall vi flytta och söker nu lägenhet för fullt (om ni vet om någon trevlig tvåa eller trea i stan, hojta till! Tack.). Vi kom på att vi inte ordnat till fest… typ.. nångång, och ställer nu till med ett partaj. Så imorgon firar vi våra födelsedagar, den nya fina tv:n, förlovningsfest, inflyttningskalas, bröllopsfest, lillajul, namsdag, katten Domino, våra underbara vänner, vulkanutbrottet och Zimbabwes självständighet (?).

Nu har jag städat hela klädskåpet och lagt undan vinterkläderna. Skall dammsuga och torka ytor (men govet tvättar jag först EFTER festen). Blev dock sugen på choklad och tror jag tar mig en liten paus med städandet och bloggar istället. I munnen har jag den goda Ombar chokladen jag fick i goodiebagen från Nina´s… Härlig råchoklad med cashew och kokos.. Kolla här finns mera choklad!

Lyssnar på dessa super grymma tjejer! Lady Gaga och Beyonce är helt otroligt duktiga brudar.. Har ni också fredags-fiilis?

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *