Skura, skura bort din sura min!

Love this post:Love this 0

Inga sura miner hemma vid oss! Städningen blir snäppet trevligare med Maison Belle! Härligt fräscha dofter! Produkterna är miljövänliga och barnsäkra. De rengör effektivt utan att innehålla vare sig fosfater, ammoniak eller blekningsmedel. Rengörningsmedlen försvinner helt ut i naturen och flaskorna är återvinningsbara till 100%. Produkterna innehåller underbara naturliga dofter och de är tillverkade i Danmark. Dessa rekommenderar jag starkt!

Vår pingvin gillar vår nya matta.

Skruva, skruva Ikea möbler. Kärleken tycker att man inte skall läsa Boken (vi kallar instruktionerna för “Boken”), först när det börjar brinna kan man kolla i Boken vad som gått fel. Jag däremot är av en heeelt annan åsikt. Tycker man skall följa Bokens anvisningar till punkt och pricka. Dessa gånger funderar jag över hur många skilsmässor Ikea har orsakat. Vi kom dock på ett system, jag läser Boken och väljer ut skruvarna och Kärleken skruvar (med döva öron).

Köpte blommor igår! Ljusblå hortensia. Ringer alltid Vackra Mamma och frågar om råd i blomskötsel (och annat också). Hon gav mig visa råd om att vattna varannan dag, eftersom hortensian har stora, platta blad behöver den mycket vatten. Men vattnet får inte “lämna och ligga” i krukan, jag skall tömma fatet efter ungefär en timme efter vattning.

Jag kommer ihåg när jag flyttade hemifrån och skulle koka ägg första gången i mitt eget hem. Fast jag kokat ägg förr kom jag inte på när man skulle lägga i äggen och hur länge de skulle koka.. haha! Då blev det ett samtal åt mamma..

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *