Kurragömma

Love this post:Love this 0

Det har inte blivit mycket bloggande detta veckoslut. Här är det full rulle! Igår firade vi M & P. De gifte sig för en månad sedan i domkyrkan i Helsingfors och nu bjöd de släkt och vänner på trädgårdsfest. Jordgubbsfyllkaka och bubblande dryck – mums! Vi sov över vid Brudskär, hoppade i havet när vi vaknade. Vi grillade och simmade lite till. Pappa Kaptenen ringde och frågade om vi var sugna på saftiga biffar och det var vi efter allt simmande. Så vi åkte till Villa Metsola och åt – igen (huh, vad jag har ätit mycket biffar idag!).

Ikväll kom Kärlekens kusin på besök och det blev storsamling vid svärföräldrarna (Kärleken är nästyngst av sex syskon). Jag lärde tjejerna att man inte alltid behöver se prydlig ut på bild och så lekte vi kurragömma.

Måndag och tisdag blir det mycket jobb… och sen… PINK konsert! Tjohooo! Jag och tjejerna åker ner till Helsingfors för att shoppa, vara lite kulturella och för att se Pink! På fredagen åker jag till Borgå för att träffa L, N, S och O. Skall bli sååå kul! Can’t wait!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *