Love this post:Love this 0

Gick och smygfotade lite hos min svägerska. Tycker de har så fint. Det finns ett rum också med en underbar blå-mönstrad tapet och så det shack-rutiga köksgolvet. Med golvvärme. Nu har vi målat vårt köksgolv men kanske nångång i framtiden? Så är jag också så sugen på Marrakesch design, som Att vara någons fru har. Vi var inne i butiken i Malmö och man kan inte annat än bli lite kär i de marockanska kaklen.

Imorgon borde köksgolvet och köksskåpen som jag och Systetyster målat, vara torra. Då skall jag sätta sprätt på kameran;)

You may also like...

7 Comments

 1. Jag ska under hösten välja golv till mitt kök. Jag kan inte bestämma mig för jag kommer på något nytt varje dag. *s* Helst skulle jag velat ha ett sådant fin golv som du har i köket men vårt hus är alldeles för ungt för att vi skulle hitta något annat än plastmatta under det befintliga golvet.

  Jag älskar att din svägerska har vågat ha en rutig gardin till den underbara tapeten. Varför kommer inte jag på sådant? 🙂

  Ser framemot att få se hur ert kök blir!
  Kram

 2. Vilket fint hem, gillar golvet det är väldigt snyggt.

 3. Ja, visst är de vackra?! Och underhållsfria. och underbara i största allmänhet.

 4. Jättefina bilder! Gillar golvet väldigt mycket! Kan även rekommendera http://www.marrakechdesign.se,
  Väldigt fina golv.

 5. Så snyggt de verkar ha! Och golven! Mumma!

  Tjohoo, bra jobbat av systeryster och dig, för nu bli det BILDER!
  Love it:)

 6. Mitt i prick. Jag drömmer också om ett schackrutigt golv nånstans. Med golvvärme! Och de där marrakesch-kaklet är underbart! Det hade suttit finfint i ett framtida badrum med ett fint badkar ovanpå. Jag kunde låta bli att köpa med mig några kakelplattor när jag var där senast – jag har satt möbeltassar under och använder de som grytunderlägg. Perfekt och snyggt som tusan!
  Kram och lycka till med renoveringen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *