Love this post:Love this 0

Systeryster fyller år på nyårsafton, en timme före midnatt. Idag firade vi henne när släkten från mammas sida kom på besök. Vi hade knytkalas, alla hade med något gott! Härligt att träffa alla! Mycket skratt och prat. Min kusins dotter sjöng Sankta Lucia för oss många gånger. Hon hade varit Lucia i Dagiset. Pappa kom lite senare, han tränar till Vasaloppet så han skidade 20km idag. Snälla Mormor gav mig hennes gamla strumpehållare (!) och förklarade hur man fäste och använde dem förr i tiden. Jag har också fått hennes fina nylon strumpor med  elegant söm på baksidan, hon hade på sig när hon var ung.

Vilket känslovärde!

Imorgon skall jag vakna lite tidigare än jag annars vaknat nu på jullovet, dra på mig springskorna och ta en timmes länk. På dagen skall jag träffa coachen Christoph Treier (läs hans inlägg om att “Är det här det bästa sättet för att använda min tid?” där han tipsar om en ledarskapsbok av Alexander S. Rusch). På kvällen är vi bjudna till Brudskär. Härligt med julen när man hinner umgås med släkt och vänner och känna av Lugnet i tillvaron! Läsa bra böcker, njuta av ovanligt vackra vintervyer.Tiden stannar på ett sätt upp,trots att man vet att om hörnet väntar alla måsten. Men nu -just nu- är det stilla.

Vi skall besöka Sköna Clara på tisdagen. Min Vackra mamma, Stiliga Farmor och en kär släkting kommer med. Jag är bara med för att njuta av sällskapet, skall inte köpa något nu – måste sitta på händerna och vara bestämd med mig själv *Fniss!*.

Mosters blogg, kusin Linns blogg, kusin Heidis blogg och kusin Emmas blogg.

You may also like...

0 Comments

 1. fint skrivet om en fin dag kusinen 🙂 härliga bilder! ha en fin fortsättning på jullovet! kramkram

 2. Vackra bilder med vackert innehåll som vanligt vännen! Sååååå glad att du tyckte om halsbandet, ser att du använder det ;D värmer…..
  Underbart när familjen är samlad! ta hand om varandra och ha en underbar dag imorgon med härligt sällskap!!
  KRAM

 3. Vilken mysig släkt du har! Så värdefullt. Skön fortsättning på din dag!

 4. Fittsandcompany.com har uppmärksammat dig på sin blogg! Det är du värd!
  De bara ÄLSKAR din blogg!!! Och det gör vi också. SÅÅ glad för din skull!
  Vet att en viss anonym och andra undergrävare jobbat-men så är det i livet.. GO FOR IT!
  KRAMAR!!

 5. Så söt din mormor är. Sånt är dyrbart! Kramis från Beatrice.

 6. Det är ju det som gör julen. Alla barn och mor-och farföräldrar.
  Värdefullt.

 7. Vilken mysig dag!!! Härligt att få umgås med sina nära och kära.

  Kram

 8. en riktigt rolig dag!! o vilka vackra bilder.. 🙂 uppdaterade min blogg med några bilder från söndas, hoppas det är ok?!

  ha ett fortsatt skönt och roligt jullov! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *