Det bästa knytkalaset

Love this post:Love this 0

Systeryster fyller år på nyårsafton, en timme före midnatt. Idag firade vi henne när släkten från mammas sida kom på besök. Vi hade knytkalas, alla hade med något gott! Härligt att träffa alla! Mycket skratt och prat. Min kusins dotter sjöng Sankta Lucia för oss många gånger. Hon hade varit Lucia i Dagiset. Pappa kom lite senare, han tränar till Vasaloppet så han skidade 20km idag. Snälla Mormor gav mig hennes gamla strumpehållare (!) och förklarade hur man fäste och använde dem förr i tiden. Jag har också fått hennes fina nylon strumpor med  elegant söm på baksidan, hon hade på sig när hon var ung.

Vilket känslovärde!

Imorgon skall jag vakna lite tidigare än jag annars vaknat nu på jullovet, dra på mig springskorna och ta en timmes länk. På dagen skall jag träffa coachen Christoph Treier (läs hans inlägg om att “Är det här det bästa sättet för att använda min tid?” där han tipsar om en ledarskapsbok av Alexander S. Rusch). På kvällen är vi bjudna till Brudskär. Härligt med julen när man hinner umgås med släkt och vänner och känna av Lugnet i tillvaron! Läsa bra böcker, njuta av ovanligt vackra vintervyer.Tiden stannar på ett sätt upp,trots att man vet att om hörnet väntar alla måsten. Men nu -just nu- är det stilla.

Vi skall besöka Sköna Clara på tisdagen. Min Vackra mamma, Stiliga Farmor och en kär släkting kommer med. Jag är bara med för att njuta av sällskapet, skall inte köpa något nu – måste sitta på händerna och vara bestämd med mig själv *Fniss!*.

Mosters blogg, kusin Linns blogg, kusin Heidis blogg och kusin Emmas blogg.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *