Borgå bjuder på gott

Love this post:Love this 0

Våra finaste vänner bjöd oss till Borgå. Underbaraste ni! Vilket minne för livet detta veckoslut har varit! Vi har ätit så mycket gott att favoritjeansen inte går på mer (men det gör inget, för varmt att bära jeans ändå) och så har jag fått så mycket myggbett på benen, trots myggift, att jag inte kan raka dem (men det gör inget, jag är ju gift.. hahah!). På fredagen grillade vi hos L:s föräldrar och så bar det av till centrum, eller närmare sagt mot ån.

Fresita, gott-gott!

Vi satt på en tjusig terass vid ån, njöt av den varma nattluften och mörkret (mörkret, äntligen!). En hotdog med stark senap (hemligt recept) intogs på småtimmarna och så kom ösregnet passligt när vi skulle börja sova. Regnet smattrade på taket hela natten.

Det kommer mer bilder från veckoslutet, äventyr, villaliv och lite smått om en sarkofag också. På söndagen åt vi världens godaste kycklingsoppa och limpa. Och flädersaft – slurp! (Flädersaften påstås kunna bota eller förebygga förkylningar och hålla kvar de snälla hustomtarna. Inget av dessa påståenden har bevisats i kliniska tester. Lånat här). Till efterrätt åt vi glass med hallon och drack svenskt kaffe från söta muminmuggar.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *