Love this post:Love this 59

Samarbete med Varax.

Fast ni kanske inte hade hört om namnet Varax innan, har ni nog nästan garanterat sett deras produkter, i varje fall om ni rört er de sista åren på ställen där de säljer bland annat utomhusmöbler. Kanske suttit i någon av deras hammockar, funderat på hur många av deras stolar som kunde rymmas på lilla balkongen – två, och ett litet bord kanske? Varax-Products är Finlands ledande tillverkare av fritidsmöbler och de har funnits till i över 60 år. Imponerande minst sagt. På sin hemsida skriver de att de värdesätter vi hållbara material och Finskt kunnande i sin produktion, och efter att jag och Mattias har monterat dem och testat dem, kan vi inte annat än hålla med!

Men varför kom det stora paketet från Varax till oss då? Jo, även om själva leveransen är ett blogginlägg i för sig, med den stora lastbilen på den lilla strandvägen. Så skall jag inte bara få testa och njuta av deras produkter, jag skall också fotografera produktfoton för dem. Så himla kul! Resultat på det skall ni få se i ett senare skede.

Härliga, stabila hammocken (som alla ryms i!). Kan tala om att jag och Mattias är mästare på att bygga ihop saker tillsammans. Inte för att någon av oss är födda med skruvmejsel i handen, men vi löser, nästan allt!

Klänningen är en bloggåva från Provrummet. Skorna är från Steve Madden.

I och med att möblerna kom, blev vi ju så inspirerade att göra fint på gården! Så vi gick lite bananas med växter och blommor… Mattias har ju sitt lilla växthus och håller på med det. Medan jag frossar i blommor, blommor, blommor!

Och så en smarrig halloumi på det!!

You may also like...

2 Comments

  1. Vad händer? Lite uppdatering önskas 😉

    1. Ja, eller hur!;) Det önskar jag med! Sitter nu på färjan och blev JUST avlöst av Mattias, som är med Leon vid bollhavet.. puh! Lovar dig tre inlägg innan kvällen är slut! 🙂
      Tack för att du tittar in<3
      Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *