Love this post:Love this 10

Kul och ha en lista på massa inlägg jag tänkte jag skulle hinna med förra veckan, hann nästan med alla! Den bästa och mest efterlängtade är dock kvar “Vänner sökes”. Kommer nog upp snart!

Så härligt, jag var på morgonen och tränade vid Hypoxi och lyssnade på Tim Ferris show podcast. Min Lillebror tipsade mig om dem och nu har jag i två dagar plöjt igenom en hel del och blivit klokare, fått insikt till några väldigt tunga saker och fått en hunger för att fortsätta plöja mer! Så ett tips på podcasts, om det är någon som söker efter något nytt! Och har ni tips på bra podcasts, så hojta gärna till!

Nu skall jag till Sköna Clara för att höra om hennes resa och inköp i Paris!

You may also like...

3 Comments

  1. Hej fina du, Åh, vad jag älskar att titta in på din blogg. Nu är det några dagar sedan och det är nästan det bästa att ha flera inlägg att läsa ikapp. Blir så inspirerad av dina fina bilder och är så grymt imponerad att du tar alla outfit bilderna själv. Ska försöka lära mig ta bra bilder själv också. Annars är man så beroende av att andra ska kunna hjälpa en. Ha en toppen dag snygging!! Kram Annika

    1. Så snällt skrivet, tack! <3 Du skall ha en toppen dag, du med Annika! <3 Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *