Mysdress från Soft Goat

Love this post:Love this 15

Rabattkod och bilder på kläderna i samarbete med Soft Goat.

Dagarna och veckorna springer iväg! Planerar redan långt in i april-maj, härligt! Såg på gamla bilder från förra våren, att redan i början av maj sprang Leon nakupelle med gummistövlar ute på gården vid sommarstugan i Täfteå. Snart smälter isen och båten får läggas ut! Fast jag tror det blir att tänka om i år, eftersom vår nya båthamn är ganska speciell, det kan liksom bli väldigt lite vatten där, ibland. Jag är nog sååå båtsugen att jag imorgon skall åka till och titta på nya Huskyn, som Finn-Marin gör. Sååå fina båtar! Och från båtar till galaklänningar; söker också något fint att ha på mig på Teologiska studentföreningens 50:e jubileumsårsfest. Den går av stapeln i slutet av april och det är verkligen en höjdpunkt denna vår! Skall bli roligt att träffa så många från studietiden!

Men nu, nu blir det en kopp av nespressos vaniljkaffe, som jag älskar! Turkisk yoghurt med blåbär och granola. En shot MCT olja (det skall ni börja dricka varje dag, om ni inte testat än), jag är inne på min tredje flaska nu och jippii vilken energi den ger! Ladda kameran och ut på fotograferingsuppdrag. Uuuh, kolla min instastories så får ni se vad jag fotograferade igår! Superfina grejer från Jotex! (det inlägget kommer ut på söndagen).

Skönaste mysdressen från Soft Goat, lyxig och mjuk. Gissa om det är ljuvligt att resa med dessa plagg! *emoji med hjärtögon

Med koden: malena10

..får ni 10% på ett köp hos Soft Goat! Koden gäller till slutet av mars och den går inte att kombinera med andra erbjudanden.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *