Love this post:Love this 39

reddress-7577

Att vakna upp och bara…. ååååh… känna ett glädjerus, bättre än på julafton. Igår kväll satt jag länge och bläddrade i bloggen. Otaliga inlägg. Så mycket roligt och spännande jag varit med om. Som jag lovade mig själv, för länge sedan: att leva ett så intressant liv, att det alltid skulle vara roligt att skriva om det. Sökte fram några favoritkommentarer. Fina ord som alltid lyfter mig. Sökte också fram era ord som berört mig och än, berör mig till tårar. Så mycket vackert vi haft ihop, ni läsare och jag. Några av er är nya läsare och vissa har varit med enda från början. Och början, ja, det är idag precis åtta år sedan. Tack för att ni läser, det är en otrolig glädje att blogga!

reddress-7600

Hipp hurraaa, för Malenami idag!

reddress-7603

You may also like...

6 Comments

 1. Frida Svensson

  så länge jag följt dig. det är en glädje att få fortsätta. DU har varit en stor inspiration för mig att våga satsa på min egen blogg och göra ett företag av det. Tack för allt and keep up the good work!

 2. GRATTIS! Tack för all glädje och inspiration, tänkvärda ord och klokskap. Kram på 8-årsdagen och alla andra dagar också <3

 3. Maria Thinggaard

  Grattis till ett bra jobb vackra du! Keep on och må bra. 🙂

 4. Stort Grattis och tack för alla härlig hopp bilder de gör en glad. Väntar med spänning på vad som kommer i framtiden ??

 5. Siis onko siitä jo 8 vuotta kun olen juttujasi lukenut…melkein alusta asti seurannut ja toki kaikki lukenut. Mahtavaa! On ollut ilo lukea juttujasi ja katsella kuviasi ja seurata elämääsi. Olet tuonut iloa, inspiraatiota ja lohtua elämääni . Kiitos Malenami!
  Halaukset suuret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *