Love this post:Love this 14

Morgonmål för mig. (Inte alla dagar, men de flesta. Blivit mycket bättre att äta på morgnarna nu än tidigare och mår så mycket bättre av det). Min faster hade köpt från Clas Ohlson saft/smoothieglasen, men hon lade i chiafrön, havtorn-linfrö-hampa, torkade bananer.. jaa, allt! (att det är samma frön och sånt hon ger åt hästarna förvånade mig inte alls, haha!) Och de är praktiska med det lilla hålet på korken, så kan man hälla chiafröna över yoghurten. Blåbär och honung också! Och så en shot MTC olja på det så är man good to go!

Jag har ett samarbete med Zalando, och har fotograferat en outfit med skandinaviska bränd, åt dem! Kommer ut senare idag!

Hejhej Hypoxi! Här är jag igen! Tar några veckor nu med två till tre ggr i veckan med Hypoxi träning. Har köpt en ny bikini och lovat mig själv i present en putigare stjärt och en härlig midja, frisk rygg och riktigt mycket älsk på kroppen nu! Allt från skrubba, till bus-kräm, manikyr-pedikyr, glow-wow i fejset! Ps. Det är kul att så många av er testat på Hypoxi, hoppas hoppas ni gillat det lika mycket som jag<3

Varje dag facetime:ar vi. Om vi inte är i samma land.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *