Love this post:Love this 19

Såhär ser det ut när man påverkar någon att stiga ut från sin bekvämlighetszon.

I torsdags lyssnade vi på P4 och där berättade de om att man förr i tiden pratade om att sommaren börjar vid Kristi himmelsfärdsdagen. Men så har det ju snöat halva majmånad. Och inte ser vädret, iallafall för oss (vet att ni har typ 30 grader varmt i söder, lucky you!), så varmt och skönt ut ännu. Men de i radion ville inte att vi skulle misströsta, utan bad alla vara med och doppa sig kl.18:30. Kul idé! Vi satt vid matbordet och ja ba’: visst springer vi också ner till stranden och doppar oss..? För vi har ju stranden precis här, utanför dörren. Efter en halv sekunds tvekan från min käre svenske vän, rusade vi upp och drog på oss badbrallorna och sprang ner till stranden. Vi hade två minuter på oss! Vi lyssnade på radion från mobilen och hörde nedräkningen och så sprang vi ut i havet och doppade oss! Tjohoo!

Kan tala om att det var väldigt uppfriskande! Och grannarna tittade nyfiket på. Det vet nog att det bor en finne med sisu här på udden.

Och om någon undrar så är det inte årets första dopp. Men det var första doppet vid vår strand. Och det om något är stort!

Stövlar EMU, badrock Pias Design och ny ljuuuvlig bikini, som också fick sitt första dopp, från Panos Emporio.

You may also like...

1 Comment

  1. Har tidigare alltid haft som tradition att ta årets första dopp på valborg eller tidigare, men fuskade i år och simmade i medelhavet i stället. Måste få första finska doppet fixat före midsommaren åtminstone… Ljuvlig badrock!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *