You may also like...

4 Comments

  1. Inte för att låta negativ (vilket jag naturligtvis gör ändå), men själv kommer jag att minnas en uttorkad trädgård, förstörda skördar, djur som behöver tvångsslaktas, hundar som mår dåligt i värmen och skogsbränder. Minst av allt kommer jag nog att minnas stunder vid stranden.

    1. Jag håller med dig. tycker det inte är negativt, det är hur det ser ut just nu. Det är nog nästan det enda vi pratar om i vår familj, de senaste veckorna. Förra veckan besökte vi Falun, och brandlukten låg tung över staden i hettan. Och att sedan köra genom Swe, se allt torrt, se rök. Det är fruktansvärt. Alla människor och djur som drabbas.
      Då det första regnet kom, förra veckan, vaknade vi mitt i natten och sade “hosianna!”. Jag sprang ut och lät regnet piska i mitt ansikte, lade fram hinkar för att samla upp vattnet, till senare. Samma inatt då åskvädret var som värst 03.30 tiden. Vi stod vakna vid fönstret, länge, var rörda och kände stor glädje. Och fasa över blixtrarna. (har aldrig förr känt rädsla inför åskväder).

  2. ska bloggen aldrig updateras?

    1. Jadå:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *