Love this post:Love this 35

Samarbete med Finnmaster.

Härliga sommarminnen med Finnamsters Husky R7, som vi fick låna i somras.

Bläddrar genom sommarens bilder. Pojkarna är ute på gården och samlar ihop kvistar, från häcken, Mattias just trimmat. De ska göra en stor rishög på stranden. Leon skrattar och drar pulkan med kvistar efter sin fyrhjuling. Mattias har ju trimmat häcken alldeles för mycket, enligt mig, men perfekt enligt honom själv. Nu kan han prata med alla grannar som går förbi vår gård, utan att häcken stör.

Det är många kitesurfare vid vår strand idag. Deras drakar seglar högt över hustaken och jag kan känna hur jag huttrar till, när jag tänker på hur kallt vattnet är. Men roligt ser de ut att ha.

På bilderna är jag gravid i vecka 14 el 15, tror jag det var. Vi hade en så fin sommar, med så mycket trygghet, kärlek och förväntan. Nästan alltid kära vänner och släkt, runt oss. Gjorde så mycket roligt. Härligt att se tillbaka på. Nu sitter jag här, med betydligt större mage, känner sparkar och kullerbyttor, och ser vågorna brusa upp, då höstvindarna visar vad de går för.

Kommer speciellt ihåg de dagar vi besökte min kära kusin och hennes familj i Österbottens skärgård. Som för övrigt Mattias vill inflika, att är alldeles magisk! Vi tog Huskyn och körde genom slussar och vackra ställen. Vi tittade in hos dem, vid sommarstugan, som tidigare varit mina morföräldrars och jag spenderat mina barndomssomrar. Och att nu få se småkusinerna springa vilt på stranden och leka. Ja, vad är finare än det. Önskar mig sådana dagar också nästa sommar. Och att igen få låna en Husky eller kanske en T7:a;)

Ni skall få se fler bilder, håller nämligen gå igenom dem nu, för att skicka till Finnmaster. De brukar vilja använda dem senare i sin reklam, vilket vi tycker är så roligt!

Mämmäääää..!!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *