Love this post:Love this 36

fiat-5628

Se vad jag hittade, vilande under ett snötäcke på mammas och pappas gård! En liten söt karamell till bil.

Mammas karamell, Fiat 500.

En finare bil finns väl inte. Kan jag tycka.

fiat-5793

I morse hade jag en del ärenden att uträtta, sådana snabba, ni vet. Då man skall bära saker in och ut från bilen, kamerautrustning och rekvisita till studion. (och nu pratar jag inte om min lilla Olympus kamera)

Och hur snabbt går inte det med denna lilla smäckra pärlemorskimrande lilla sak på fyra hjul, att passa in i den allra minsta lucka till parkering. Ja-a, den ryms ju in sidledes, om man så vill haha!

fiat-5800

fiat-5772

Det blir en himla intressant dag! Jag skall till Intersport och titta på deras slalomgrejer, jag skall ju åka till fjällen imorgon. Skall bli sååå roligt, Ottilia tar emot mig och skall hjälpa mig hitta de bästa underställ-och tränings och slalomkläder. Efter det skall jag luncha med Jenni, som är bostadsfinansieringschef på Nordea i Jakobstad. Vi skall planera för en välgörenhetsevenemang. Sen blir det en sväng till Zinna, för att titta allt nytt från Lexington och slå fast ett samarbete med ett stort smyckesmärke!

fiat-5768

Här i vårt vintriga Finland är en legendarisk Fiat 500 inte en helt vardaglig syn i gatubilden, men åker man till exempel till Milano kör de väl inte med annat! Kommer ihåg vår resa till Rom förra året, hur alla gator fylldes med dessa små bilar. I olika färger och musik som strömmar ut ur de öppna fönstren! Härligt!

Nu är den ju inte bara naggande god, utan den kan visst morra till ordentligt! Den är ju släkt med Ferrari.

Ps. Blev ni sugna nu på en liten stor Fiat 500, finns de att köpa hos MB Mobile här i Coccola.

fiat-5763

fiat-5830

En pigg start på dagen!

You may also like...

2 Comments

  1. Är detta ett sponsrat inlägg? Ett samarbete av något slag? Du gör ju reklam för bilen, helt klart.

    1. Jadå, bilen är en karamell och ter sig fint på bild! Har bara bra saker att säga om den, vilket är bra reklam. Men jag har inte fått varken pengar eller blivit sponsorerad med saker för detta inlägg. (tyvärr, hade varit kul med lite bilspons;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *