En dag man drömt om

Love this post:Love this 0

För det första. Jag vill tacka alla som var med och gjorde min dag till den bästa, bästa, bästa!! Aldrig har jag skrattat och gråtit så mycket på en och samma gång. Och varit så jäkla häpen över allt ni kommit på. Och ordnat för mig. Fattar ni att jag sitter här och stortjuter framför datorn just nu?

För det andra. Dessa party-inlägg är K-18, så är du inte myndig kan du klicka dig vidare till Malenami seglar kategorin och kolla in roliga seglingsbilder och -videon! Fast visst har jag censurerat här lite..

Och för det tredje, detta är bara första inlägget, det kommer fleeeer, men nu vill jag gå och sova! Bye!

Jag visste ju att det var något fuffens pågång. Det hade startats en Facebook-event-grupp, som jag tillförst var inbjuden till… men sedan kickades jag ut. Efter att jag blivit utkickad slutade maken tala med mig. På typ två veckor. Så hemligt var allt.

Älskar denna bild!!!! “Sov” i sängen då vännerna kom insjungandes med paket och ett ljus. Älskar, älskar denna bild… Kolla nu: Alla så fina och morgontrötta och sjunger Hadenäran på svenska och så ser man då Kärleken är så himla glad och inte kan ett ord alls.

Alla kom. Människor som aldrig ens varit i närheten av Coccola kom hit.

Ville klart vi skulle ha lite happening så efter paketöppnandet bar det av till Willa Metsola!

Minusgraderna låg runt 28 och alla, utom jag, tyckte det var snorkallt och inte värt det.

Jag njöt som en isbjörn och drog på mig min bikini, rörde om i laxsoppan Snälla Svärmor kokat oss och for till bastun för att kolla om den var varm.

För såhär gör man här uppe i norr. Finsk sisu och allt detdär.

Tanja kom på snabbvisit för att ta bilder…

Sakta men säkert vågade studiekompisarna också lägga på sig sina bikinis och hänga med i bastun, för att kasta löyly och sjunga rövarvisor!

Willi såg till att bilarna inte fastnade i snödrivorna.

Han även fiskade bort de största isbitarna från simhålet.

HÄR KOMMER VI!

Tjolahopp!

Det blev två dopp för moi och några andra modiga..

För ni pervon med förstorningsglas i handen finns det fler nakenbilder här och här.

När vi torkat oss gick vi in till sommarstugan där laxsoppa och smörgåsar väntade. Mmmm, så gott det var!

När vi kom hem igen kände jag inte alls igen mig! Ballonger och serpentiner! Och en hel vägg med stjärnor och mitt namn! Blommor i massor! Åh, så fint det var! Kvällens tema var film, så alla hade, mer eller mindre klätt ut sig. Jag skulle vara Carrie från Sex and the City…

Finaste Kosmetologen var på plats och istället för att jag skulle börja stressa hit och dit så fick jag lägga mig ner under en varm filt, lyssna på vacker musik och bli omhändetagen. Mi lajk! Ansiktsbehandling och massage…

Härliga Farmor hade bakat hennes berömda ostkaka och semlor, Vackra Mamma hade gjort sin marängkaka och Kärleken grillade biffar…

Sedan var det dags för Paaaarthheeeyyy!!!

“Yippee-ki-yay, motherfucker” säger John McClane till the Godfather.

Här beundrar vi allas röda naglar… Väl? 😉

Fortsättning följer, vänner!

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *