Love this post:Love this 0

Man har lovat ännu mer minusgrader här under veckan… Brrr! Hur skönt som helst att se på dessa seglingsbilder och drömma sig bort…

Portugals kust i sikte! Vi firade med att hoppa i havet, hänga i ett rep efter båten och till middag gjorde vi mos med HK blå. Sen skulle båten städas. Vi hade gjort vårt jobb – seglat ner Windfall från Coccola och nu skulle en annan besättning stiga ombord i Lissabon. Efter några veckor på havet var det vemodigt att stiga iland och söka rätt på ett hostell. Det enda man hade med var varma seglings-kläder. Tur hittade vi världens bästa hostell och stannade en vecka i Lissabon. Jag och Kärleken hade just förlovat oss före resan så vi firade vår förlovning och sökte efter ringar, men utan lycka… Om det får ni höra en annan gång;) Mer om seglingen här!

Lillebror och jag.

EDIT: NU FICK JAG SEGLINGSVIDEON ATT FUNGERA:) Jag har nu som då lagt in lite bilder från seglingsäventyren jag varit med om. Swanen Windfall seglade vi ner till Lissabon 2008. Mer kan ni läsa om resan i kategorin “Malenami seglar”. Skulle ha visat upp en trevlig seglingsvideo nu också men tyvärr får jag den inte att fungera… Så länge vi väntar på att tekniken skall fixas så bjuder jag på en annan video som inte alls har att göra med segling. Om Björnrundans äventyr kan ni se mer bilder här!

You may also like...

3 Comments

  1. Oh det ser ljuvligt ut… Tror jag måste titta på lite egna resebilder jag med. Själv var jag hela förra vintern i Asien så jag har liksom lite glömt hur kallt och mörkt det verkligen är i Finland om vintern. Men nu med snön som vi fått också här i Hfors så är mörkret lite mer uthärdligt. Kylan vänjer jag mig nog aldrig vid… Brr!

  2. härliga bilder,längtar till sommaren..kram

  3. Helt underbar seglingsvideo! Vad heter låten som spelas i den? Den är helt underbar den också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *