Love this post:Love this 1

Det blir mycket randigt nu men det beror bara på att det är vår! Den randiga är alltid mode till vår och sommar och färger såsom blått, vitt och rött skall blandas – gärna med lite stjärnor. Klänning från Henri Lloyd (vårens och modellen heter Claudia dress), skor Converse, jacka (förra årets Lexington).

Tjolahopp, tjolahej-sansaa! Idag sitter jag inte vid kontoret i stan, utan vid hemma-kontoret, det vill säga ute på gården. I solen. Det blåser lite kallt så jag är nog påpälsad men önskar att mina fräknar kunde vakna. De har gäspat till några gånger men ännu är de stilla. Har suttit och jobbat hela dagen, med datorn i knät och mellan varven till kylskåpet för att hämta mer tonfiskröra och avocado och så har jag bokat fransförlängning till Cosmetique nästa vecka! Oujee! Här skall pimpas! Btw, så vill jag här på samma gång tipsa om att Cosmetique har öppnat en webshop nu! Så dit skall ni gå och kolla! Och så finns också Jurlique produkterna jag tycker så mycket om i denna webshop! Haha, detta inlägg gick från randigt till skönhet. Vi ses senare, vänner!

You may also like...

6 Comments

  1. Härligt med ränder! kram

  2. Fint! Det märks att sommaren är på väg 🙂

  3. Vilka lhärliga bilder igen 🙂 man börjar ju riktigt längta efter sommaren occh segelbåtarna (även om jag själv är livrädd att vara i en :D).

    Tänkte tipsa dig om en produkt som heter neuLash (ifall du inte har hört om det tidigare). Hade länge själv tänkt på att prova på ögonfransförlängning men när jag hörde om denna produkt skippade jag förlängningarna direkt. neuLash hjälp till mina egna ögonfransar att växa till nya dimensioner. JAg är med mina kollegor helt hooked på denna produkt. Rekommenderar varm produkten ifall man inte vill springa till kosmetologen 🙂

    1. Åh, tack för tipset! Har hört mycket bra om den produkten! Kram!

  4. Vilken vacker båt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *