Love this post:Love this 13

Pappa Kaptenen har sålt båten. Pappa Kaptenen fyller också idag – hurraaa för älskade pappa! Det blir glass och jordgubbar vid lusthuset på gården.

Man ja, Swanen är såld och jag åkte förbi YBY för ett par veckor sedan och tog adjö. Kände nog en klump i halsen där jag stod och önskade henne gynsamma vindar och fantastiska nya äventyr. Men än packar jag inte undan min seglingsdräkt från Henri Lloyd, nej. Ser mig ha fina seglatser i framtiden också, och så vill jag att segling skall vara en självklar del i Leons liv.

Även om jag egentligen seglat minst med vår båt. De längre resorna har alltid varit med andra båtar. Och jag kan tala om att jag nog känner mig mer hemma på t.ex. Windfall, jag skrivit så mycket om här på bloggen, än vår båt. Där hade ju jag min egen hytt och jag vet var saltet står, hur toaletterna fungerar (och inte) och hur man tar sig snabbt från aktern till fören utan att få en blå stortå. Och hur lågt man skall dingla med fötterna över relingen för att en delfin skall ge en en high five.

You may also like...

1 Comment

  1. Åh, det låter så härligt. Jag väntar på att mina föräldrar skall sjösätta sin segelbåt så jag slipper ut på havet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *