Love this post:Love this 20

Outfit från Henri Lloyd, är deras ambassadör. Båten lånad av Finnmaster Husky för bloggsamarbete.

finnmaster-husky-5505

Jag får verkligen skratta mig lycklig i mitt karriärsval. Säger inte att det alltid har eller är lätt, men nog är det alltid så roligt! Och överraskande och lärorikt. Sist idag fick jag förfrågan om att stå som ambassadör för ett inredningsmärke jag beundrat i flera år, och att få fotografera för företag och hjälpa dem med branding, njuta av den kunskap jag fått över åren då jag byggt upp mitt eget varumärke. Det är lyftande att känna att man är bra på något och att uppskattas i det man gör. Det var någon häromveckan som frågade vad jag gör, och efter att jag funderat en stund svarade jag: Jag ger människor hopp. Inte en mening jag själv hittat på, utan något jag fått höra om och om igen av mina läsare. Jag tar åt mig. Och en ännu vackrare mening: Malena, din kärlek ger oss andra hopp. Ödmjukt tack. Glad för att ni finns där ute. Ni lär mig så himla mycket.

finnmaster-husky-5496

Fast inlägget handlar ju, såklart, om det superroliga samarbetet med Finnmaster! Snyggoutfiten från Henri Lloyd jag hade då jag körde den underbara Finnmaster Husky R6:an.

Då jag träffade Husky gänget för planering om hur vi skulle lägga upp samarbetet, så hade jag bara en önskan. Att jo, jag kan ta de härliga och somriga bilderna jag visste de ville ha, MEN då måste jag också få ta ut båten då det ännu finns lite is. Då det ännu är kyligt och rått i luften och ingen riktigt lagt i sina båtar än. För det är då, jag, redan skulle vara där, om Huskyn var min egen. Den där råa skönheten och jag skulle nog ta oss ut på äventyr i ur och skur och snöyra.

Och så ville jag göra en video också.

finnmaster-husky-5507

Såhär skrev jag för sex år sedan: Ett av mina stora intressen som återspeglas i bloggen är intresset för mode och design. Viljan att uttrycka mig via mina kläder. Tycker det är så fascinerande vad ett stycke tyg kan åstadkomma på en människa. Som till exempel mina nya seglingsbyxor med hängslen. Njutningsfullt synar jag varje detalj o söm, uppenbart har plagget gjorts med omsorg. Så mycket som jag älskar en vacker, välgjord och fantasifull silkesklänning eller känner eufori över ett par rödsulade klackskor känner jag mig lika hemma i mina hängselbyxor eller gummistövlar. Jag tror att vi behöver kontraster för att stimuleras. En stadig grund i det som ger vårt liv relevans, det är då vi kan florera i det ytliga. Ler och funderar vidare, mina nya hängselbyxor kommer att skydda mig för kalla vindar o vattenstänk. Vilka fantastiska äventyr vi kommer att få tillsammans!

Jaaa-aa, OM vi har!

   finnmaster-husky-5506  finnmaster-husky-5509 finnmaster-husky-5494finnmaster-husky-5495finnmaster-husky-5523

Nu säger jag bara:

Catch me if you can!!!

finnmaster-husky-5900

Båten är en Finnmaster Husky R6 och kläderna är, självklart Henri Lloyd.

You may also like...

1 Comment

  1. Alltså vilket roligt samarbete!!! Man blir ju alldeles båtsugen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *