Love this post:Love this 16

Finnmaster-husky-7022

Genom vår stad rinner Sundet. Inget vackert och livrikt vatten, rätt så stillastående. Men på vissa ställen har man gjort det väldigt vackert. Efter Sundet brukade jag springa förr, ända till Pususilta (pussbron) och tillbaka hem. (det blev väl då typ 2km, hahaha!;)

Sundet mynnar ut vid Campingområdet till havet. Där finns båten Jenny, som tar turister till ön Tankar. Och just där i slutet av Sundet finns båthusen. Röda, vissa sneda och vilande. Vissa nymålade med en båt nedanför. Då man kör upp här önskar man staden hade haft omåttligt mycket pengar att sätta ner på detta ställe och liva upp det med cafeér, uteserveringar och gästbryggor. För nog är det ett väldigt vackert ställe med mycket potential. (men förstår att det är mycket på listan av prioriteringar, som kommer högre upp en uteserveringar.) Men då jag åkte upp här med Mattias och Huskyn kände jag, igen, vilken otroligt fin stad jag bor i! Så många trevliga platser jag har att visa upp en turist. Och Coccola visar alltid upp sin bästa sida, även om inte allt är en perfekt putsad fasad. Och perfekt.. Det är ju rätt så tråkigt, egentligen!

Finnmaster-husky-6995 Finnmaster-husky-7005

Här skall man köra långsamt. Men jag har ju fått blodad tand och känner för att köra rätt så snabbt hela tiden. Haha.

Finnmaster-husky-7045

Vackert, vackert!

You may also like...

1 Comment

  1. eva-Maria storbäck

    Malenami! Till och med rufsig i håret och med busmun är du vacker! Det är för att du är en så glad människa, inte utan sorger men med en positiv framförhålling som gör att du kan ta livets med och motgångar! Allt det du varit med om gör dig. Och dina bilder! Du är en beundrandsvärd kvinna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *