Love this post:Love this 1

Klänning från Henri Lloyd, bootsen likaså (hoppas, hoppas att HL börjar göra dessa seglingsboots igen – de är verkligen super!)

Finns det något bättre än att slöbläddra i en gammal Lantliv-tidning, äta kalla jordgubbar och eftermiddagssolen värmer ens ben? När man har det så bekvämt att man kan, utan att planera det desto vidare, bara slumra till. Och det gör ingenting om man sover en god stund. När det blir svalare är det ändå någon som kommer och lägger en filt på en. Och ser till att fötterna blir riktigt ombäddade, så inte tårna fryser.

Det är så roligt att ni tittar in hos mig! Ha en riktigt skön tisdag goa läsare!

You may also like...

11 Comments

 1. uuuuuuj vad jag får semestercraving av dina bilder!

 2. Igår gick vi en runda i Karlskrona gästhamn och då la en segelbåt till. Så ljuvligt det såg ut och mina tankar gick direkt till dig och kärleken. Hoppas ni har det riktigt ljuvligt!
  Kram

 3. Vilken underbar sommarklänning!

 4. Åh så det ser härligt ut. Jag vill också ut och segla! Snygga shorts Kärleken din har på sig förresten. Är det också HL?

 5. Åh vad det ser härligt ut! Jag vill också ut och segla. Fina shorts Kärleken din har på sig förresten. Är de också från HL?

  1. Hej Hanna och Tack! Kärlekens shorts är köpta från H&M, förra året:) Kram!

 6. Ojojoj så skönt ni har det! Underbart! *treveckortillsemestertreveckortillsemestertreveckortillsemester* 😀

 7. Ser helt underbart ut!! 🙂

 8. Moikka!
  Ihania kuvia sulla päivittäin, mistä iso kiitos. Hienoa että jaksat jokapäivä(joskus jopa useammin) laittaa uusia juttuja. Päivän piristys on aina varma kun avaan blogisi….. seuraavaa päivänasua odotellessa!!!

 9. Älskar klänningen!!

 10. Allt känns så fint, innerligt och ärligt hos dig, runt dig och med dig. Tycker du verkar helt underbar, precis en sån jag skulle vilja ha i mitt liv som vän. Tills dess får jag nöja mig med att kika in här och få min dos av ljuva ting 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *