Love this post:Love this 22

Blusen är från Vintage by Fé och tröjan från Heart of Lovikka. Båda har jag fått via bloggen för att fotografera.

malenami-0518

Äta middagen på en solvarm klippa, javisst!

malenami-0492

Ta båten ut till någon av öarna nära oss, tända eld och steka biffar på Muurikkan, se solen sakta gå ner och färga hela himlen rosa och orange. Denna gång badade vi inte, även om detta ställe är just super för att hoppa i från båten! Sist vi var här, hade vi Leon med oss och han hoppade/klättrade i med flytväst på, det var sååå mycket skoj! (Leon hade sin pappa-semster-sommar-vecka då dessa bilder togs. annars är han hos pappa varannan helg)

Och just idag, då jag spenderat morgonen vid Leons nya förskola och sett honom trivas, tar jag emot hösten. Ser tillbaka på en himmelens fin, ja en alldeles fantastisk sommar, och är så tacksam.
malenami-0565 malenami-0511

malenami-0640malenami-0499malenami-0585

Mattias envisas med att fota mig med blixt, för då får han mig att helt komma ur balans och bara gapskratta! För man KAN ju inte fotografera med blixt, juh!! Då tappar bilden sin själ och blir inte alls lika snygg, predikar jag och ser att bilden ändå, blev riktigt bra;)

malenami-0668

You may also like...

5 Comments

 1. Fina bilder – man längtar till sommardagar igen. Men man får ju inte elda på berg eller hur?

  1. Tack ☺️
   Det vet jag faktiskt inte, är det så att man inte får? Då var det min första och sista gång. (Släckte elden väldigt noga, såklart)

   1. Läste på och såg att man inte skall elda på eller alldeles intill stenblock eller berghällar, att de kan spricka sönder. Tack för att du upplyste mig om detta!

   2. Stämmer. Det är förbjudet att elda på berg. Skulle nästan rekommendera att du tar bort bilden.

 2. Superhärliga bilder! 🙂 Och tänk att ett foto med blixt kan bli så snyggt – det hade man inte kunnat gissa. Men med rätt motiv och en skicklig fotograf kan allt lyckas. 😉 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *