Love this post:Love this 36

antibes-4550

Åkte en sväng till Antibes också. Höll utkik efter en hög mast vid hamnen, men hon var inte där. Segelbåten som tog mig över Atlanten för många år sedan. Hennes hemmahamn är i Antibes och jag hade nog lite hoppats på att se henne igen. Skulle kännas konstigt att se hela ens värld. För så blir det på en segelbåt, den blir hela ens värld och hem och man litar på på den fullständigt.
I Antibes finns en härlig restaurang ni skall gå till! Vackra Mamma och Pappa Kaptenen, som ofta åker till Franska Rivieran tipsade mig om restaurangen – Chez Giorgio (2, rue Ernest Mace).

I och med mina föreläsningar har jag träffat så många läsare och nya samarbetspartners. Knytit nya kontakter. Riikka träffade jag i Stockholm på Stora Bloggdagen. Efter det mailade vi en del och jag berättade att jag tar en extempore resa. När jag kom till flygplatsen väntade mig ett paket av Riikka. En ljuvlig resesjal. Sååå glaad man kan bli! Känner ju mig som en filmstjärna! Sjalen blev inte något jag bara visar upp på boggen utan något jag bar hela resan (det var ju lite kallare i Aplerna och i Tyskland regnade det. Jadå, jag reste runt en del:).

Bad Riikka om en rea-kod till webshoppen Weranna´s Warehouse åt er, tänkte ni kanske är lite shoppingsugna såhär i början av ledigheten? Ja? Med koden WWMALENAMI20 får ni 20% rabatt på hela sortimentet!

antibes-4557

You may also like...

4 Comments

 1. Härligt härligt!!
  Läst mycket om din segelresa och sett på filmer. Förstår att du älskar det.

  Stor Kram LiseLotte

 2. Ååååå, man blir bara så glad av att kika in här!
  Inte vet jag men det känns iaf inte som allt det här har stigit dig åt huvudet på nått vis utan allt verkar så genuint och ödmjukt..
  Så vackra bilder på dig!
  Kram Anna

 3. Oj så härliga bilder 😀 vackra du! Vad tyckte du om Monte Carlo. Absolut ett av de mest härliga ställen som finns enligt mitt tycke. Där är allt på nåt sätt så rent och idylliskt. 😀

 4. Härlig resa du gjorde 🙂
  Kram Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *