Viking Grace Spa

Love this post:Love this 8

Efter dopet av M/S Viking Grace gick jag och Systeryster på spa. Såklart. Vi ville ju vara fina till den festliga middagen senare på kvällen.

Vi fick mjuka badrockar, handdukar och tofflor.

Där fanns ett rum där det snöade och var minusgrader. Kanske inte så exotiskt, kunde vi tycka, eftersom det snöar varenda nästan dag hos oss. Men hur skönt är det inte att svalka sig efter bastun?

 

På vip sidan såg det ut såhär.

Prövade alla bubbelpooler. Självklart. De större kunde man crawla i. Testade.

Grace hade just avgått och vi styrde ut från Runsala mot havet. Trots att det var mörkt såg vi genom de stora panoramafönstrena hur tiotals människor stod på stranden och fotograferade båten då den kom glidande förbi. Det blixtrade från alla kameror och vi vinkade i hopp om att någon skulle se hur skönt vi hade det.

Ång- och örtbastu och vanlig bastu.

Fick en citronskiva i mitt glas med bubbeldrycka – så att det skulle se fint ut på bild.

 

Söta flickorna som jobbar på spa:et. Jag hade en ansiktsbehandling inbokad och Systeryster skulle på helkroppsbehandling. Gissa om vi njöööt!

Laura, hon den mörkhåriga på bilden, gjorde min behandling. Grace Signature, intensive time reversal (kände att jag verkligen behövde vara blek-, trött- och rynkfri). En närande behandling som passar för torr hud eller anti-age (jippi!). Fruktsyrepeeling, en ansiktsmask och serum. Och massage. I 75 minuter. Visste knappt vad jag hette efteråt.

Systeryster tog Aromasoul Scrub Ritual med peeling och massage med härliga oljor!

På båten finns det ett tiotal olika behandlingar, allt från 15 minuters hand- och fotvård till 90 minuters kroppsbehandlingar. De använder sig av det Italienska märket Comfort Zone, som är ett känt märke på den internationella kosmetikamarknaden. Märket är miljömedvetet och satsar på ekologiska produkter och naturliga material i behandlingarna.

Sedan var det dags att locka håret och ta på sig festblåsan.

 

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *