Vid poolen

Love this post:Love this 0

Alltså. Guldbikini.

Men jo, guldbikini och förkylining, jäääääätte slö dator (den tror att den är på semester!!) och nätet är så himla segt. Åh! Har suttit här i tre-fyra timmar nu (detta inlägg är tidsinställt och jg gjorde det igår kväll, only for you, darlings!) . Och två inlägg har försvunnit(!). Men hörrni, guldbikini räddar dagen. Och så sitter jag här och gapflabbar över bilderna jag laddat upp från igår. Vilka flickor jag semestrar med! Goooosh! De är helt otroliga! Och så mycket roligt vi gjort! Jag sitter mest tyst och pekar på min hals och om jag, mot förmodan, öppnar munnen låter jag som en kråka med identiteskris då jag försöker prata normal svenska men ut kommer en mycket konstig blandning av rikssvenska och pampas (ni finlandssvenskar vet var jag menar…) Och jag låter inte sexigt whiskeyhes med min förkylning. Nej.

I dagar två.. tre? Har de haft aviatorshow vid Side. OMG! Så inni he**vetes cooolt! Pappa kaptenen har flugit i tiden och jag kommer ännu ihåg den lilla Sesnan han flög “Alfa-Hotel-Papa-Papa-Delta-Golf”. Men dessa grabbar flyger Hornet och gör balett piruetter med dem. Ojojoj!

Om jag hade kommit in till stridspilotskolan (kom in på första skedet då jag var nitton) så hade jag smekt havets yta med vingen.. Och visat grabbarna vad jag går för!

Måsten till poolen: Hatt från Lexington, iPhone, Flipflops, handduk från Af Swedala och solisar!

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *