Love this post:Love this 13

malenami-1587

Min härliga TinekHome strandväska från Legera jag haft ögonen på hela sommaren och nu tog med på resan. Är så förtjust i den! Vill ha den större modellen också och ha ved i den (precis som Tine hade hemma hos sig;). Lexingtons cowboyhatt – alltid med på resorna. Och så den underbara klänningen från Mekkotehdas – ljuvligare klänning får man söka efter!

Två veckor. Två veckor av solvarm hud, salta lockar, fartfyllda roadtrips och god mat. Riktigt, riktigt god mat. Och en himla massa snorklande. Fast jag varit på Rodos många många gånger och kändes som ett säkert kort att beställa en sista-minuten-resa hit, så ger denna ö alltid något nytt. Det är ju så att vi egentligen gillar lite mer äventyrliga resor, men denna gång var vi hundra procent överrens att nu, nu vill vi bara slappa. Ligga i solstolen med en hand i vattnet och tugga på persikor. Och det var precis så som vi fick det. Ja, nästan….

malenami-1597

Vyn från vår balkong.

You may also like...

1 Comment

  1. Kuulostaa ihanalta!! Ja näyttääkin niin ihanalta – varsinkin tuo unikuva lähes taivaalliselta! Nimim. Pienen einukutaikinä tytön väsynyt äiti ;D isoja haleja sinulle kauniille täältä venetsialaishuuman keskeltä <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *