Love this post:Love this 7

chill-norway-0230

I Oslo bodde vi på Saga Hotell som var så fint så fint! Vi gick snabbt upp till rummet för att fräscha upp oss lite (fast sååå lång resa hade vi inte, det tog ju bara tre timmar!) och så ner till hotellbaren för att träffa Chill-Thomas och Fiskarens Fru – Johanna (Kalastajanvaimo). Thomas, som är gift med en av Chill Norways designer, Line, och är en av grundarna till märket har jag ju haft kontakt med redan i några år men aldrig träffat tidigare så det var verkligen en stor ära! Och så Johanna sen, hennes blogg har jag läst i åratal och vi har träffats också några gånger, gillar denna kvinna sååå mycket. Hon är ju från Finland men bor med sin familj i Norge, och vi båda tyckte det var perfekt att ha en liten rendezvous nu då vi råkar vara i samma land:)

chill-norway-0224  chillnorway-9941

Vackra Johanna i ChillNorways Milex Jumper.

chillnorway-9958

Bloggare i farten.

chillnorway-9964

Vi satt en stund och samtalade. Thomas berättade om de nya kollektionerna och jag försökte hänga med i norskan. Men Thomas och Johanna märkte ganska snabbt då jag inte hängde med mer. Då jag leende stirrade på dem med en tom och frågande blick, då saktade de på tempot. Efter två dagar av norska kan jag säga att jag nästan är flytande, någotsånär.

chillnorway-9975

Såhär artig såg jag ut då jag inte hängde med. Haha! (min klänning finns här!)

chillnorway-9978

Vi instagrammade också en hel del. Sedan var det sovdags!

You may also like...

3 Comments

  1. Vilka härliga, glada bilder!

  2. hihi ett stelt leende kan avslöja en del:) Kul ni verkar haft det! Kram Nilla

  3. Du hänger verkligen inte med på den bilden va? Du ser inte ut som du brukar göra för du har inte samma lyster i ögonen.
    Det är så hemskt när man inte hänger med längre. När vi har möte på danska så efter ett tag byter Ernst till måååånga svenska ord och det är nog när vi ser ut som guldfiskar. Haha
    Kram vackraste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *