Love this post:Love this 21

malenami-6626

Såhär såg dagarna ut ungefär. På morgonen springtur på stranden. Innan det blev alltför varmt. Vaknade rätt tidigt varje morgon, mellan 6 och 7. Man fick ofta sällskap en stund av de lokala pojkarna/männen som också var och joggade eller vildhundarna.

Efteråt mat på hotellet. Deras frukost var a’la carte, så jag beställde antingen omelett eller french toast, med en fruktsmoothie. Så himmelskt gott!

gambia-6

Sen på med bikinin och mot stranden!

Bowchikawowow!

gambia-4509

Denna fröken var en riktig strandraggare. Jag tog många selfies med henne.

gambia-5

Sedan satt jag och gjorde reklam för Beach House, hahah! Nejdå, men hade med deras nya handdukar (då jag läst att man skulle hyra strandhanddukar och ville ha egna.).

Det mäktigaste var nog dagen jag satt försjunken i romanen jag läste. Så plötsligt fick jag den starka känslan att titta upp och mot havet. Och där var de; Delfinerna! Och vilken glädje! Jag sprang upp och kisade mot havet och såg en flock. Kanske två-trehundra meter från stranden. Det var nog så mäktigt.

Jag har ju sett väldigt mycket delfiner. Då vi seglat är de ju alltid runt båten och leker, hoppar omkring. Till och med en gång hoppade en delfin mig på foten då jag dinglade med dem över relingen. Min familj brukar skoja om att jag har övernaturliga krafter eller kan delfintelepati, då det alltid är jag som spottar dem i horisonten. Vet att de kommer långt innan nån annan ser dem, haha! Men det var min första gång jag såg dem sådär. Så nära stranden.

gambia-2

Sandstanden pryddes av vackra snäckor.

gambia-4504

gambia-3

Efter att ha tillbringat dagen på stranden, simmat och tumlat runt i vågorna åtminstone fyra gånger, var det skönt med en dusch och ett litet dopp vid en av de många polerna vid hotellet.

gambia-4378

….Hrrrm… men det gick ju inte alltid som i Strömsö;) Jag brukar vara försiktig i solen och ha minst 30spf på kroppen och 50spf i ansiktet, men denna gång hann jag verkligen inte med. Kan tala om att jag inte sov på rygg den natten…

You may also like...

5 Comments

  1. Hej! Du verkar ha haft en underbar resa. 🙂
    Var har du köpt din sport-bh? Jag har letat efter en högre modell men aldrig lyckats hitta någon. /Heidi

    1. Den är från H&M!:)

  2. Ser så fint ut! Men.. Dum fråga här… Vem tar dessa bilder på dig (som inte är selfies) ifall du rest ensam? Vacker som en dag är du hursomhelst! 🙂

    1. Tack! Många bilder har jag tagit själv, min kamera har wifi eller så är det min vän som tryckt på knappen:)

  3. Alltså wow kvinna vad snygg du är! Härligt ser du ut att ha det där också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *