Stod där Lady Gaga stått

Love this post:Love this 0

Efter dagens mycket lyckade bravader kan jag lugnt säga att eftermiddagens guldkant var en underbar, underbar bloggläsare. Vi fikade vid Café Esplanad och jag satt bara och stirrade på henne och tog in allt hon berättade. Vilken kvinna! Liten stänk av Audrey Tautou och en liten stänk av Cocco Chanel. Så mållöst vacker och smart. Tillbringade hela kvällen om att tala om henne – vilket intryck hon gjorde på mig! Tack härliga N för vår stund!

Detaljerna som gör det.

Efter en god middag och fyrverkerier tog vi oss till esplanaden där våra vänner väntade. Vi kramade vackra P, vars födelsedagsljus blivi trettio stycken häromdagen. Hurra! Leende pratade vi om dagens samhälle (jodå!), ekonomin, renovering, flygkaptener och hur jag aldrig använder svart (Förrän nu. Och hur det är en bra grej.).

På mig har jag en ny klänning från Gina Tricot (har aldrig i mitt liv gjort ett så snabbt impulsköp, som ikväll, och sen sprungit från kassan in i provhytten för att klä plagget på mig, skulle länka till klänningen på deras hemsida men hittade den inte. Ni får vänta på bild:). Min svarta cape är från The Wardrobe/Creative Lounge, väskan Liebeskind/Modesto och skorna Ugg/TinTin Style. Och för att toppa av denna outfit – skygga skinnhandskar från Sköna Clara.

Jodå, jag är färdig för hösten!

God natt!

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *