Love this post:Love this 0

Efter dagens mycket lyckade bravader kan jag lugnt säga att eftermiddagens guldkant var en underbar, underbar bloggläsare. Vi fikade vid Café Esplanad och jag satt bara och stirrade på henne och tog in allt hon berättade. Vilken kvinna! Liten stänk av Audrey Tautou och en liten stänk av Cocco Chanel. Så mållöst vacker och smart. Tillbringade hela kvällen om att tala om henne – vilket intryck hon gjorde på mig! Tack härliga N för vår stund!

Detaljerna som gör det.

Efter en god middag och fyrverkerier tog vi oss till esplanaden där våra vänner väntade. Vi kramade vackra P, vars födelsedagsljus blivi trettio stycken häromdagen. Hurra! Leende pratade vi om dagens samhälle (jodå!), ekonomin, renovering, flygkaptener och hur jag aldrig använder svart (Förrän nu. Och hur det är en bra grej.).

På mig har jag en ny klänning från Gina Tricot (har aldrig i mitt liv gjort ett så snabbt impulsköp, som ikväll, och sen sprungit från kassan in i provhytten för att klä plagget på mig, skulle länka till klänningen på deras hemsida men hittade den inte. Ni får vänta på bild:). Min svarta cape är från The Wardrobe/Creative Lounge, väskan Liebeskind/Modesto och skorna Ugg/TinTin Style. Och för att toppa av denna outfit – skygga skinnhandskar från Sköna Clara.

Jodå, jag är färdig för hösten!

God natt!

You may also like...

14 Comments

 1. Nej gud så snygg du är på bilderna! Oj så jag drömmer om att en dag få lika fint hår som du har.. Har du några bra tips om hur det hålls sådär snyggt? 🙂

 2. Åh så snyggt !

 3. Vilken härlig kväll! Tror minsann jag såg en skymt av dej jag också igår i huvudstaden..

 4. Du är så snygg i svart!

 5. Oj Malena, vad vackert du skriver. Ja är väldigt, väldigt glad att vi treffades i går. Du är en unik kvinna. Och vilken par er ni! Jag log hela kvällen och i dag berättade allt till E via Skype. Så definitivt måste vi träffas igen!

 6. heipådej!

  Gick emot dig idag i centrum och skulle gärna ha stannat o sagt hej, men allt hände så snabbt och så hade jag ju ett tåg att hinna till.. I varje fall så hann jag få impulsen att du verkade en aning trött, elr då var jag bara ovan att se dig som mer allvarlig än vanligtvis. Hur som helst vill jag bara säga att du är en verkligt vacker person oavsett av vilken synvinkel man betraktar dig.
  Ha de så bra! 🙂

  1. Skulle ha varit kul att säga hej:) Jo, var nog aningen trött på min feber och förkylning:) Kramar!

 7. Gaaaaad kvinna vad snygg du är!!!

 8. Du e så snygg och vacker! Jag älskar din stil och din blogg! 🙂

 9. Hej fina du,
  Vad bär du för kläder när du sitter ner?
  Så snygg kombo!

  Kram

 10. Ujujuj vad snyggt! Och du. Sååå vacker!

 11. Hej är en ny läsare, och Blev mycket “nyficken” vad som sades om flygkaptenerna.. 🙂

 12. You look great, I kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *