Love this post:Love this 0

Skarf från Syster P som jag använt under resan som sarong, topp och turban:)

Var det faktiskt bara en vecka? Fast vi hade det så härligt man bara kan ha det så måste jag medge att jag lite, lite längtade hem. Ni förstår, det är så mycket på gång här på hemma fronten. Så mycket att längta sig till. Som det att jag blivit faster. Jag har en hel hög med sagoböcker som väntar…

Men så är det också ett husköp som väntar. Jo, så är det. Vi har äntligen hittat ett hem.

Men nu, nu behöver jag sömn. Imorgon ringer väckarklockan halv fem och så bär det av till Helsingfors. Skall jobba där hela dagen och åker hem till kvällen. På onsdagen skall jag fotografera nya objekt som kommer till salu och på kvällen är det Rotarys vårfest.

Och så har jag hittat det vackraste klaffbordet! Den skall också hämtas denna vecka! Skall bli så roligt att visa er bordet, tror ni kommer att gilla det! (allt är så roligt att dela med sig här på bloggen, fast jag varit lite tyst om det.. :))

Då jag reser brukar jag alltid plocka med mig några vackra stenar att ta hem. Bara några från stranden… Fint att ha som minne.

Mer bilder från resan och lite rese-tips och så kommer i slutet av veckan!

You may also like...

11 Comments

 1. Välkommen hem från fina resan.

  Sagoböcker är väl bland det bästa present kan kan ge bort till barn.

  Vad roligt att du har mycket på gång i ditt liv, härligt!

  Ha en fin dag

 2. Å heja heja heja! *gör en liten dans* ett husköp!!!!

 3. Jag är också en sån som plockar med mig stenar hem.. de lyckas alltid framkalla den där känslan av lycka och lugn som semestrar oftast innebär.

 4. Välkommen hem! Underbart med husköp! Ett av de största affärerna man gör i livet, men det vet du allt om. Kommer säkert att bli helt ljuvligt.
  KRAM!!

 5. välkomna hem till den finska sommaren!

 6. help, help!! osaatko suositella hyviä kampaajia? Menin pilaamaan tukkani ja nyt on paniikki!! (kampaajaharjoittelija värjäsi sen VIHREÄNRUSKEAKSI)

  1. Voih ei! 🙁 Mistä kaupungista? Turussa voin suositella Heli joka on Turun Ilmeessä ja Kokkolassa on ihana Niina Salonpää Isollakadulla! Toivottavasti asia järjestyy! Halit! <3

 7. Välkomna hem! Grattis till att du blivit faster, det är härligt! Mycket roligt ni har att se fram emot med husköp och allt. Lycka till! 🙂

 8. Hei Malena!

  Onnea kodin löytymisestä ja uudesta perheenjäsenestä! 🙂 Osaatko sanoa, onko tuota huivia jostain vielä saatavilla? Koitin etsiä, mutten löytänyt. Tuo väri olisi niin just eikä melkeen täydellinen! 😉

  Kaikkea hyvää elämääsi..

  1. Hei Johanna! Kiitos! Otan selvää mistä huivi vielä saa ja sitten voit kirjoittaa niille sähköpostia ja kysyä:) info@systerp.se Halit!

 9. Åh vad roliga saker! Grattis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *