Love this post:Love this 7

Vackra kryssningscheferna Annina Silvonen och Johanna Molin, om Johannas bravader kan ni läsa här.

Vilka festligheter vi fått vara med om!

Trygga från den kalla vinden satt vi bekvämt inne vid Club Vogue, med ett glas bubbligt i handen med så många andra kryssningsresenärer och följde med dopceremonin som visades på en stor screen. Fina tal hölls av bland annat Mikael Backman, verkställande direktören på Viking Line och Johanna Boijer-Svahnström, informationschefen, berättade om hur dopseremonin varit på vikinga-tiden. Och så M/S Viking Grace gudmor, konstnären Ann-Charlotte Nordström höll ett gripande tal “Jag vill önska dig lycka och välgång på alla de sju haven…”. Och så slungades champagneflaskan i sidan på båten och ett dunder av applåder, hurrarop och skålar fyllde salen.

 

“Valet föll på namnet M/S Viking Grace som enligt oss står för stil, design och stämning. En resa med M/S Viking Grace skall ge våra gäster njutbara och innehållsrika upplevelser i en sober och elegant miljö. I och med att Ms Viking Grace skall trafikera i den vackra och känsliga skärgården har framtidens miljövänliga lösningar beaktats i hela konceptet”, säger vd Mikael Backman.

Festligheterna inleddes med dessa härliga karlar – Con Rytmo Show.

Viking Lines Crew gick runt och spred glädje och sjöng sånger.

Och Mikael Backman, verkställande direktören på VL kom också med på ett hörn.

Jag och Johanna Boijer-Svahnström, informationschefen, är båda Coccola-flickor! Hon läser min blogg och jag tackade henne för inbjudan. Nu skall vi planera fler bloggresor och ni ser ju hur glad jag blev över det. Lyx!

Bakom oss hänger konstverket Debbie Harry av tygbitar gjord av Linda Karlsson.

Såg också gudmodern Nordström, då vi gick mot spa…

Fortsättning följer..

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *