Love this post:Love this 20

falun-3740

falun-3763

Spotifylistan med musik var klar och så satte vi oss i bilen och körde söderut! Vid Höga kusten var träden snötäckta och öronen går alltid i lås för mig då man kommer högt upp. Sedan blev det vårligare och vårligare! Härligt att köra genom så många vackra orter, sist vi gjorde denna tripp var i höstas då vi flyttade Mattias saker från Öregrund, där han bodde en kort tid efter han sålt sitt boende i Uppsala. Och vet ni vad, jag gillar att sitta i bilen med denna man, vi kan köra nonstop i sex timmar och bara prata, prata, prata. Vi kan säga “shit vad det är roligt att resa med dig!”. Han är så himla härligt sällskap! Vi har alltid lika kul! Jag tror att man kan mäta ett gott förhållande (och jag veeet, alla förhållanden går upp och ner, ingen är perfekt) i hur man monterar Ikea möbler ihop och hur man är mot varandra då man är trött eller hur man trivs i varandras sällskap timme efter timme i en bil.

falun-3750

Kofta Odd Molly, hatt Rag&Bone, skjorta Hunkydory och byxor Rabens Saloner, skarf Lexington. Skor Blankens. Typ alla mina favoritmärken i ett!

Bron vid Höga kusten.

You may also like...

1 Comment

  1. De låter så underbart, att ni kan sitta i bilen och bara prata, att ni trivs ihop så bra! Är så gald för din skull!

    Jag älskar att läsa din blogg och se hur lycklig du är!
    Genom går en skilsmässa just nu och har också barn. Du ger så mycket hopp och styrka om att livet kommer att ljusna och att jag någon dag kan titta tillbaka på denhär jobbiga tiden och konstatera att de ändå ordnade sig.

    De är en vardagslyx att få sitta ner och ta en paus med tekoppen i hand och titta på dina fina bilder. Tack för en underbar blogg, fina du =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *