Love this post:Love this 0

God morgon fina läsare! Nu är vi här! I the Big Apple that is…Bildregn? Ja?

Vi flög via London…

Jag fick lite platt hår…

Har alltid med mig yllesockor då jag flyger flygplan (annars då jag flyger har jag röda klackaskor;), lipbalm och handkräm från Jurlique – luften är så torr i flygplan. Man måste komma ihåg att dricka mycket vatten. Kashmir-sjal är också ett måste! Min sjal har varit med på många resor..

Där har vi det! The land of the free och brave.

Knäppte några kort från taxin då vi körde in..

Hotellet är fantastiskt!

Mer bilder om en stund!

You may also like...

4 Comments

  1. Fina vyer! Och Dream Downtown! Wow! Det hotellet tittade jag med längtan på när jag sist bokade saker o ting, med sin härliga design, de runda fönstren osv. Ni drömmer säkert sköna drömmar där, :).
    Kom på ännu en sak (när jag såg att den lokala cittarin hade tagit fram julsakerna… fy), nämligen att Macy*s har sin julavdelning all ready and done sedan ett par veckor tillbaka. Verkligen något sevärt. Högst uppe i huset hittas den, tror man bara kommer upp från ena sidan av byggnaden, då man går via huvudtrapporna måste man högst upp gå genom hela våningen för att komma till trapporna som för dig ännu en våning uppåt. Kanske inte det som man tänker på i nästan sommarvärme, men hey, det är Macy*s julavdelning! :D.

  2. Iloitsen puolestasi ja toivon antoisaa oleskelua N.Y’ssä ja
    paljon hauskoja asioita!

  3. ÅÅH vad fina bilder 🙂 Helt underbara!

  4. När du har tid – vilket hotell bor ni på? Jag tycker det är svårt att hitta prisvärda hotell i NY som ligger centralt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *