Love this post:Love this 13

Umeå kändes ju så bra att jag gick och tittade lite till denna helg…

Jag har haft en galet fin helg, sett massor av Umeå! Ni har det så härligt här, måste jag nog säga!

Tog en lång springtur längs Ume älv igår kväll. Stegen kändes lätta, vet inte när jag sist sprungit så lång i ett sträck. Lyssnade på Lana Del Rey National Anthem (älskar den låten!) om och om igen. Lät tankarna flyga lika snabbt som mina steg. Träningsvärk på morgonen så tog en lite runda igen innan frukosten.

Var och tittade på nya Mission Impossible filmen igår. Det var roligt att sitta i en svensk biosalong, som finne, och höra svenskarnas stolta kommentarer om de svenska skådespelarna i filmen. Filmen var bra även om jag slumrade till ett par gånger i slutet, var så trött.

…Låg och arbetade en stund. Bodde igen på Stora Hotellet. Nu hem.

Har på känn att vi ses snart igen!

You may also like...

3 Comments

  1. Du får till och med “en liten löprunda innan frukosten” att låta härligt. 😀 Hoppas att du hade en fin vistelse i Umeå.

  2. Jag försöker också få det här med att springa till en vana, ibland går det lättare ibland är det så himla tungt. Men för varje avverkat pass är jag lika nöjd.

  3. Då var du nog på bio samtidigt som min man och bonusson. De var också och såg Mission impossible 2. 🙂 Verkligen roligt att du fattat tycke för Umeå. Hoppas vi ses någon gång! Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *