Oslo blev inte av

Love this post:Love this 1

kuva

Maj Gotten vilket väder det var i morse!

Kom klockan fem till flygstationen och det var då som snöovädret började ta form. Jag var påväg till Oslo, hade blivit bjuden dit av Chill Norways härliga gäng, ha photoshoot och se på nya klädkollektionen och självklart bloggträffen idag jag sett sååå framemot.. Alla passagerare satt i flygplanet och kaptenen meddelar att vi kommer att bli lite sena på grund av snöyran, de skulle avfrosta vingarna. Efter en lång väntan får vi veta att avfrostningstrucken krockat till med propellern…
Kaptenen meddelar att det nu skall checkas om vi kan lyfta.
Det visade sig att det kunde vi inte..

Alla passagerare föses ut ur planet och in i terminalen för att vänta. Satt där i några timmar och såg då arga människor sprang fram och tillbaka, försökte få taxi till Vasa för att komma vidare. Vi erbjöds också buss till Helsingfors. Men i denna snöyra hade det nog säkert tagit sex-sju timmar… Gissa om jag harmas! Hade sett framemot denna resa så otroligt mycket!!

Men, there will be a next time…

Nu skall jag istället njuta av lördagskvällen hemma. Ta en springtur i snön, bada bastu och äta ostar. Och lyssna på Million Dollar Man av Lana Del Rey.

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *