Nu är vi på väg

Love this post:Love this 0

Ja, där står jag vid de tre smederna och ser lite vilsen ut. Men det är jag inte. Bara riktigt, riktigt ivrig och glad. Nu är jag i Helsingfors och det betyder att vår resa har börjat!

Imorgon flyger vi till Stockholm. Har några möten på dagen och så till kvällen blir de den stora Lexington modevisningen! Lexington i ära har jag både klänningen och koftan från märket. På torsdagen blir det lite business mixed with pleasure och så skall vi träffa hjärtevännen Odd Molly-holic! Längtat efter henne sååååå!!! (Vi hade världens bästa kväll sist!)

Sen åker vi till underbara Någons fru-Emma och Scout Valiant och alla deras hundar för att gästa hos dem hela veckoslutet.

Puh.

Fatta spänningen. Så spännande att jag lade blusen på mig bakfram och trosorna på huvudet.

För er som undrar så har jag och Odd Molly-holic fattat tycke för varandra för två år sedan och träffades för första gången på Odd Molly-träffen våren -10. Beundrar min vän så otroligt mycket och är så tacksam över vår vänskap.

Och Emma och jag har träffats en gång på Bromma flygplats. Vi läser varandras bloggar (jag har läst hennes blogg från dag 1 och har inte missat ett enda inlägg) och såg att hon skulle flyga till Bromma på samma dag vi flög till Bromma då i mars *Stalker, I know*.  När vi sågs stod vi och stirrade ogenerat på varandra i sju minuter och så var vi tvungna att åka mot olika håll. Och nu skall jag och Kärleken åka till Malmö för att träffa henne och maken och alla möbler hon räddat.

Tänk att the internets får till det såhär.

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *