Love this post:Love this 16

Samarbete med Orginal Sokos Hotel Royal Vaasa

sokos-1879

Jamen alltså ni som vet vet. Ibland måste man bara chillpilla lite i vardagen. Värna vardagsmyset och -glädjen! Romantiken! Pussas lite mer och joma mindre!

Jag försöker passa på att blanda business med pleasure, så ofta det går. Och denna helg, då jag ändå skulle jobba i Vasa, åkte vi in redan dagen innan, för att bo på hotell och bara ta det lugnt ett dygn. Tur var ville också Royal Vaasa köra ett samarbete med mig, gaaaah,  älskar mitt jobb juh!;) Hotellet har börjat renovera en del av rummen och vi fick bo i ett av de nya fixade, vilket var väldigt fint. Ska vi säga som så; elegant förnyat, men inte för extra och klatschigt, som det ibland blir när hotell gör nytt. Smakfullt och fräscht.

Vi tog genast på oss badrockarna och -tofflorna och satte kurs mot relaxavdelningen! Jag hade ju nämligen kollat att de hade ny bastuavdelning och en swimmingpool högst uppe! Med utsikt över hela Vasa! Wow!

Bastun var alldeles perfekt med skön löyly!

Vid polen fick vi vara en stund ensamma. Tyst och stilla (sen började de första lillajulsfirarna, som hade bokat privatbastu, komma).

Finfint!

sokos-2006

Sen till rummet och kamma håret!

Vi hade bokat bord hos Frans & Nicole Bistro och var hungriga efter allt badande!

sokos-1902

Skål kæreste!

sokos-1924

Vi började med bubbel och förrätter. Sniglar i vitlökssmör och jätteräkstjärtar och friterad bläckfisk. Åh!

sokos-1939 sokos-1954 sokos-1958 sokos-1959

Jag försöker ju uppföra mig. Men svensken skojar ju till det hela tiden. Jag blir fnissig. Och så är han ju trevlig och se på, så man blir lite generad. Och så god mat, god dryck på det – nu en chablis, är livet rätt så gött liksom.

sokos-1962

sokos-1967

På fredagar har de “Mussel fredag” och det beställde vi, såklart! Blåmusslor i gräddig dijon- och vitlöksbuljong, aioli och pommes frites, med den goda chablis vinet. Perfekt!

sokos-1972

Skönt sätt att äta och umgås. Gillar att pilla med maten.

sokos-1975

Såååå gott!

sokos-1992

Min klänning från H&M.

Väldigt mätta och väldigt nöjda gick vi upp på rummet igen och lade oss. Det ÄR ju något speciellt med hotellsängar och deras sköna lakan.

sokos-2026

Morgonen därpå vaknade vi innan gryningen och låg bara och myste. Sen blev det väldigt bråttom, jag skulle ju nämligen iväg och jobba till Salkari, på Efva Attling eventet!

sokos-2040

Så vi packade ihop snabbt, och tog oss till morgonmålet i en guldhiss. Vacker hiss och gott morgonmål. Sen sprang jag i höga klackar över torget till Rewell Center….

You may also like...

4 Comments

  1. En ring på vänstra ringfingret? ?

  2. Vilken fin klänning. Är den ny för jag hittar den inte på H&Ms hemsida?
    Och toppenfin bikini, ny? Vilket märke?
    Kram Sanne

    1. Klänningen har jag nog ännu sett i H&M, den finns på rea! (i rött också!) Tack, bikinin är från Panos Emporio, dock tre år gammal. Men de brukar ju ha ganska liknande modeller varje år – tycker de har superbra bikinis! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *