Miss Lily´s i New York

Love this post:Love this 0

Miss Lily´s (132 West Houston Street) är en häftig restaurang som bjuder på jamaicansk mat, efter fördrinkarna i hotellobbyn åkte vi hit med Petra, Linda, Char och Ante. Restaurangen är en av Efva Attlings favoriter och vi träffade förstås henne då vi traskade in med uppspärrade ögon över den härliga och färggranna inredningen. Efva hälsade oss välkomna till New York och vi tackade ödmjukt.

Som sagt är Miss Lily´s en av Efvas favoritrestauranger, här kan ni se henne med mäktiga Grace Jones. (som också syns på bilden ovan). Kan också tala om att maten var superb och servitrisen var en vacker tjej som balanserade runt i klackar på 15cm och en klänning med generös urringning på ryggen. Så ja, hit skall ni gå!

På mig hade jag en kappa från Noa Noa, klänning från Andersen & Lauth, skor Christian Louboutin och smycken Efva Attling.

Glada och mätta tjejer! Petra tar hand om marknadsföring och PR, Linda är webmaster för Efva Attling och bloggar här! Char bloggar här! Härligare tjejer får man söka efter!

Vi tog med leftovers…

…Och åkte till hotellet.

…Var vi chillade en stund på takterassen. Hade gärna ropat ut över stan: I Love You New York!

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *