Med Olympus Pen med till Rom

Love this post:Love this 23

I samarbete med Olympus, jag har fotat med PEN kamerorna i flera år.

Jag har några bilder kvar från Rom, som jag vill visa. Mest för att de är snygga bilder på mig, haha! Och på min snyggelisnygga kamera!!

Arrgh! Alltså ni vet hur förargligt det är då man trasslar sig in i lakanet?!

Flanerade bland sevärdheterna med min eleganta kamera. Kom på att jag fotograferat med PEN i flera år, men aldrig riktigt skrivit något mer om den, tänkt att resultaten får tala för sig själv. Men nog, är det ju kul, för de som är intresserade att veta vilka objektiv jag använder och sånt. Och nu hade jag en bunt bilder till ett blogginlägg med samma tema – jag och min kamera. Såg många gånger på andra turister med stora, tunga, bökiga kameror och objektiv och tänkte på hur skönt det är att ha med mig min Olympus PEN E-PL8. Den är lätt, snabb att använda och hjälper mig ta snygga bilder. Väskan jag har är en kameraväska, lite annorlunda, eller hur?! De har många roliga accessoarer till kameror, denna skall jag till exempel köpa till näst, men kan inte bestämma mig om röd eller mörkblå. Jag tycker om att pimpa min kamera och gillar snygga remmar och väskor.

För er som är intresserade så hade jag med mig objektiven: 45mm 1:1.8 (detta är mitt “go-to” objektiv som jag i vardagen använder mest), 40‑150mm 1:4.0‑5.6 R (denna har jag inte använt mycket förr och blev totalöverraskad över hur bra den var att ha med på en resa, superzoooom i ett så litet och lätt objektiv!), 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ PANCAKE. Pannkakslinsen använde jag väl mest på resan, den klarar alla situationer. .

Jaa, så går någon i kameratankar, funderar på vad man kunde ge åt den blivande studenten, så vill jag varmt och hjärtligt rekommendera denna pärla.

Min trench är från H&M, den hade just kommit in, den fanns också i svart. Klänningen ett reaköp från Tommy Hilfiger, sjalen flera år gammal från By Malene Birger. Stövlarna Blankens. Väskan är kameraväska från Olympus (fått den i bloggåva).

Eller det då den där bläckfisken inte släpper taget!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *