Love this post:Love this 0

Efter CrossFit träningen väntade bastu och morgonmål vid Radisson Sas Blu Seaside fantastiska Katto Sauna och lounge. Bastun med storslagen utsikt över hamnen på hotellets översta våning. Träffade några gamla bekanta och gjorde också nya bekantskaper, hur roligt var det inte att träffa Maalaisunelma-tidningens (Lantliv) redaktionschef och prata hus! En av de bästa tidningarna som finns, eller hur?

Och morgonmålet var fantastiskt gott!

Bastun såg ut såhär!

Hur roligt som helst att börja dagen på detta sätt! Vilken energi-kick jag fick!

You may also like...

4 Comments

  1. Låter helt underbart!

  2. Härligt! Slafsa ordentligt med frukost nu.

  3. En av mina favoritbastun i denhär stan (den bästa är förstås vår lilla, mörka, gamla och vedeldade bastu på lande) – har varit där ett par gånger på diverse tillställningar, nu senast på en kompis 30-årsdag. Perfekt ställe att hyra för en lite glammigare fest!

  4. Hotellfrukostar är to die for! Vet ej varför, men jag brukar tycka att all frukost smakar bättre på hotell än hemma.. Förresten, ascoola skor! Ska komma igång med träning snart så då blir det kanske att införskaffa ett par sådana, eller några andra färgglada. Träningen blir ju så mycket roligare om man har ett par snygga skor att titta på! Allt för att få en att slippa tänka på att man tränar typ.. *S* Ha en lovely fredag!! /Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *