Lyckade dagar i Stockholm

Love this post:Love this 40

IMG_0317

Bild lånad av LaLinda.

Mina vistelser i Stockholm brukar se ganska likadana ut, ett vinnande koncept har jag märkt. Det viktigaste är att man lär sig någonting nytt. Det nya brukar infinna sig i stunder då jag fikar med vänner, dricker bubbligt och ser fina klädkollektioner, träffar nya människor och knyter kontakter och självklart äter något gott. Likadant var det denna gång.

Min vän Linda – LaLinda (hennes inlägg om dagen kan ni läsa här!) och hennes väninna Josse träffade jag vid Bagel Street Café. Vi pratade ihop oss om allt och glömde bort tiden, blev att rusa genom stan till TinTin Style! Där väntade bubblig drycka och oerhört fina kläder!

stockholm-8599

 Som denna glittriga kavajdröm från Hunkydory!

stockholm-8604

Klänningen från Mes Demoiselles är to die for! Finns också i längre version här (rea!).

stockholm-8612

Och ja, varför inte en Zetterberg? Love, love, love modellen, färgen ja allt!

oddmolly

Såhär såg jag ut den fredagen i Stockholm! Byxor från Circle of Trust, skor Debbie, spetsblus Love Forever och jacka Odd Molly.

Efter lite shopping, drog jag och Linda iväg till Amaraten för afterwork. Här satt jag bara och sög till mig allting. Vilka otroligt fantastiska människor jag träffat, vilka tips och uppmuntran jag fått! Overderlig visdom. Kunde ha stannat här i timmar. Tur förstod jag att skriva ner det de sade.

stockholm-8627

stockholm-8641

Karin, Anton och Fredrik som är bäst på vad de gör.

Sedan bar det av till Gamla Stan där Linda hade bokat bord åt oss vid Grill Ruby.

stockholm-8653

Vi tyckte att stället lite påminde oss om New York. För det var i New York vi träffades första gången, då Efva Attling öppnade sin nya butik där.

stockholm-8655

Och oj, så gott vi åt! Biffar och “smashed potatoes” med sås och härlig tomatsallad.

stockholm-8684

stockholm-8679

Sen gick vi mätta och mycket belåtna runt i Gamla Stan och fotograferade innan vi hittade oss själva i en mörk källarbar med nya härliga personer att samtala med.

Verkligen en av de bästa dagarna!

stockholm-8688

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *