Love this post:Love this 0

Efter modevisningen på Formex gick jag och sköna Inredningsfrun till hotellet (vi bodde på hotell Wellington, tummen upp för dem!) för att piffa upp oss lite grann. Vi skulle träffa House of Philia och hennes vänner vid Diplomat för att sedan gå till Riche för att äta.

Mulberry-invadering!

Jag var klädd i höstligt (trodde det var höst i Stockholm, vilket det absoluut inte var, haha!) från All Saints, Philia klädd i Valerie och Inredningsfrun i Gina T.

Vi åt så mycket gott!

Skrattade tills vi kiknade.

Sedan var den underbara kvällen slut och vi fick, igen, ta avsked.

You may also like...

4 Comments

 1. Måste bara få säga att jag faktiskt älskar din blogg och tycker att det är jättekul att även en svenskspråkig blogg är med på indieday.com! Jättefina bilder, föresten 🙂

  withasilverlining.blogspot.com

 2. Så kul ni verkar ha haft!
  Och så galet att jag faktiskt var exakt där, vid exakt samma tidpunkt men såg er inte och hade ingen aning om att ni var där. Så liten världen är ibland.
  Kram Jannike

 3. Men vart ar Emma?????

  1. Emma kom till Stockholm först på fredagen, men vi skickade henne bilder och talade om för henne hur mycket vi saknade henne hela torsdagen:) Som du kan läsa på Emmas blogg så arbetade hon för Lotta Djossou på Forexmässan hela veckoslutet:) Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *