Kameraaffär, komedi och en prinsessa

Love this post:Love this 0

Efter att uppdraget med Efva Attling är över (Men upplevelsen är långt ifrån bearbetad i hjärna och hjärta. Eller blogg för den delen!), bytte vi hotell och vy. När jag tittar ut från vårt fönster på 39:de våningen ser jag Empire State Building och så Hudson River, men allt ligger i dimma idag.

Stora, stora besvikelse över att B&H Photo Video på 429 9th Avenue, var stängt på grund av den judiska högtiden Sukot. Denna kameraaffär hade vi VERKLIGEN sett framemot! Stod och surade utanför en stund… Det sägs att affären påminner om Gringotts Bank i Harry Potter.

Ja, ja. Klart vi tog en sväng vid Times Square. Häftigare på kvällen dock. Men ingen Naked Cowboy.

Vid Macy’s såg vi Taylor Swift. Ojoj, vilken kalabalik den tjejen åstadkom! Där stod jag och klämde på en Marc Jacobs-väska och funderade om den skulle bli min följesslagare de nästa 20 åren då alla runt mig blev hysteriska. Fick ingen bild dock. Men ni kanske är okej med det.

Vi hade biljetter till Comedy Cellars “Nasty Show” i Greenwich Village, så till kvällen målade jag svart runt ögonen. Båda armbanden är av Efva Attling.

Vi gick genom staden och viskade wow till varandra…

Vid Groove i Greenwich Village sprang vi på Prinsessan Madeleine. En av höjdpunkterna på resan. Jo. Så är det. Där stod hon i sina Christian Louboutin och var vackrare än jag någonsin kunnat ana. Skäms bara lite över att jag tog en bild då hon gick. Ångrar att jag inte hälsade på henne. Men nästa gång.

Comedy Club rekommenderar jag starkt! Midnight Nasty Show var nasty och vi skrattade. Mycket.

Ikväll blir det Phantom of the Opera. Inte illa det heller.

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *