Love this post:Love this 0

Efter att uppdraget med Efva Attling är över (Men upplevelsen är långt ifrån bearbetad i hjärna och hjärta. Eller blogg för den delen!), bytte vi hotell och vy. När jag tittar ut från vårt fönster på 39:de våningen ser jag Empire State Building och så Hudson River, men allt ligger i dimma idag.

Stora, stora besvikelse över att B&H Photo Video på 429 9th Avenue, var stängt på grund av den judiska högtiden Sukot. Denna kameraaffär hade vi VERKLIGEN sett framemot! Stod och surade utanför en stund… Det sägs att affären påminner om Gringotts Bank i Harry Potter.

Ja, ja. Klart vi tog en sväng vid Times Square. Häftigare på kvällen dock. Men ingen Naked Cowboy.

Vid Macy’s såg vi Taylor Swift. Ojoj, vilken kalabalik den tjejen åstadkom! Där stod jag och klämde på en Marc Jacobs-väska och funderade om den skulle bli min följesslagare de nästa 20 åren då alla runt mig blev hysteriska. Fick ingen bild dock. Men ni kanske är okej med det.

Vi hade biljetter till Comedy Cellars “Nasty Show” i Greenwich Village, så till kvällen målade jag svart runt ögonen. Båda armbanden är av Efva Attling.

Vi gick genom staden och viskade wow till varandra…

Vid Groove i Greenwich Village sprang vi på Prinsessan Madeleine. En av höjdpunkterna på resan. Jo. Så är det. Där stod hon i sina Christian Louboutin och var vackrare än jag någonsin kunnat ana. Skäms bara lite över att jag tog en bild då hon gick. Ångrar att jag inte hälsade på henne. Men nästa gång.

Comedy Club rekommenderar jag starkt! Midnight Nasty Show var nasty och vi skrattade. Mycket.

Ikväll blir det Phantom of the Opera. Inte illa det heller.

You may also like...

13 Comments

 1. Nej men, hur vacker kan Du riktigt bli??

  Och, Starbucks.. hmmm.. 🙂

  Om du är mer ivrig över er resa än vad jag är, vet inte om det är möjligt, så förstår jag bearbetandet!!

  Ljuvligt och härligt att fa följa med er, tack för det!

 2. Vilka härliga bilder du bjuder på!! Nu blir jag riktigt sugen på göra ett besök till N.Y!!
  Vilken puls där måste vara.. Å du! Vilken snygg bild på dig vid “sminkbordet”!! Så snygg du är kvinna!

  ♥ Mia

 3. En relativt ny bloggläsare här, hej! Tack så mycket för en underbart o inspirerande blogg! Härligt med så regelbundna uppdateringar från the Big Apple, så tack för det också!:) Såg själv the Phantom of the Opera i London i våras. Bara minnet av den mäktiga musiken ger mig rysningar..! Ha en fortsatt fin vistelse i NY!

 4. WOW! Njuuuut!

 5. OJ Starbucks… det var ett måste varje dag under min NY resa! Älskar doften då man stiger in genom dörren, jaa och kaffet då åxå förstås!
  Vi besökte åxå Comedy clud vid vårt besök, absolut sevärt!

  Ha en trevlig fortsatt resa! 🙂

 6. Äh, inte är B&H så speciell inte. Det intressantaste var de många männen med kippor på huvudet. Annars lite som ett varuhus, med många diskar med varor staplade bakom. Nästan som Anttila därhemma, eller åtminstone Rajala, på steroider.
  Försöker bara cheera up er lite, ;).
  En annan butik som jag hört är bra är J&R nära City Hall. Alltid öppet (inte judiska ägare). Har inte själv besökt den, men är halvofficiellt kameraaffär nr 2 i NYC (efter B&H).

  Hoppas ni har mer o mer o mer härliga o häftiga stunder i stan som aldrig sover! 🙂

 7. Vilka härliga bilder från städernas stad. Nu längtar jag till NY 🙂

  Ha det fint

 8. Låter härligt! Njut! 🙂

 9. New York klär dig! Eller kanske det är du som klär N.Y. ?

 10. På riktigt!? Förra året då vi vat i NY i början av september så var B&H Photo också stängt pga. en judisk högtid. DOm har ju högtider hela tiden. Och vi har inga helger under hela långa hösten! Hmpf! 🙂

 11. Ihania kuvia!
  Kaipuu NY kasvaa kuvia ihastellessa 🙂

  Mikä tuon nahkaisen käsikorun nimi on? En löytänyt sivustolta 🙂

 12. Hej, jag undrar var du har köpt den vita blusen du har på bilden när du sminkar dig. Du verkar vara en fantastisk kvinna och du är verkligen jättesnygg.

 13. Men åh va synd för er att B&H var stängt. Jag hade hört talas om den innan jag åkte till NY men det var när jag väl var där som jag förstod var alla pratade om. Vilken butik! Man blev helt salig över utbudet och den logistik som får allt att fungera. Verkligen Top notch! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *