Gyllene saxen och ögongodis

Love this post:Love this 0

Efter att vi alla var överrens om att vi nog hade lite för mycket skägg, var fula i håret och behövde manikyr gick vi in på första bästa skönhetssalong vid Side. Och vilken salong sen! Jag viftade med mitt långa Rapunzelhår och frågade om de tyckte att jag behövde mer, det tyckte de inte men kom på att Emma behövde en orange slinga i håret. Såklart. Marika blev ansad i ansiktet och Petra fick manikyr.

De var alla över oss, eftersom vi är the soouuperstars. Vi spelade till och med upp vår låt för dem och de blev riktigt till sig av förtjusning. Tror vi?

Sedan kom denna kille in. Till vår förtjusning.

Han visade oss också sina magmuskler. Vet dock inte om jag skall lägga in den bilden. Då kanske någon får tantfeber och svimmar.

Sedan tog han fram gitarren och spelade några trudelutter för oss. Efter det fick han heta guitar-guy. Här kan ni kolla ett litet behind the scenes klipp!

Marika blev fin i håret..

Jag fick också blommor i håret och en fin uppsättning. Titta bara här, här och här!

Och maken blev baby-face. De klippte även hans ögonbryn. Tänkte nästan inte känna igen honom.

Perta fick manikyr av den enda kvinnan som arbetade på stället. Beige silvrigt nagellack för att matcha outfiten. Hon hade annars jädrans fina byxor denna dag, ajaj! Sådana vill jag också ha! Hoppas Blackballoon får in fler;)

Det behövdes tre män för att tämja Emmas mäktiga frilla. Men jag tyckte den nog blev ganska vild ändå. Med orange slinga och allt;)

Pojkarna var ju så trevliga att vi självklart ville träffa dem pånytt! Så vi bjöd dem med på en, för oss, vild kväll till en turisk bar, som ni får höra senare om..

Ni ser ju hur fin frun blev med slingan, eller hur? Matchade hennes smycken och allt!

Sedan sålde vi Petra för några kameler och drog iväg på hammam-spa.

Känner mig så förundrad över dessa bilder. Där är jag, nästan i famnen på dessa underbara kvinnor. Tänk att det var sant och jag inte är photoshoppad dit. För det hade varit mindre crazy… Jag vet hur de känns, doftar och ljudet av deras klingande och smittsamma skratt. Är så otroligt glad över mina nyfunna vänner!

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *