Love this post:Love this 0

Hett tips! Då jag sist var och fylla på mina fransar till Cosmetique, så bad jag Annika lite piffa till mig och tipsa om rouge (sådant kan jag aldrig köpa själv:). Ni kommer ihåg färganalyser och färgkartorna som hjälper en att hitta rätt, mycket poppis på 80-90-talet? Man kan vara sommar, höst, vinter eller vår. Nåh, jag faller inte in i någon speciell kategori. Jag kan både ha varma och kalla färger. Men skall absolut inte blanda dem. Fick testa en bronzer och rouge från det engelska märket Lily Lolo – och jag blev genast mycket förtjust i produkterna och min spegelbild, haha! Och så visste jag att Marika skulle gilla dem! Mineral bronzer i färgen “Waikiki” och Mineral blusher “Cherry Blossom”. (Passar till mitt läppstift från samma märke)

Marika på vårt hotellrum.

Vi mötte upp Petra, hon jobbar för Efva Attling och tar hand om pr och marknadsföring, för ett snabbt “hej!” och hon visade upp blommorna som höstens nya smycken skall fotograferas med. I oktober kommer det mycket nytt!

 

Sedan bar det av till Tin Tin Style, älskar bilden under, ser ut att vara tagen i New York. Och huuur snyggt är det inte med paljettleggins!

You may also like...

3 Comments

  1. Vart liten sugen på att köpa deras mineralpuder förut.. har du testat märket innan?

    MVH
    Tess

    1. Ja, egentligen har jag testat Lily Lolo hela våren och sommaren då Annika, på Cosmetique, alltid lägger lite rouge eller ögonskugga och sånt kul åt mig då jag är där;) Tummen upp för detta mineralpuder!

  2. Åh, funderade senast idag över märket Lily Lolo… Tack för tips!!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *