Love this post:Love this 27

Mina varma kläder i samarbete med Intersport.

harjedalen-0832

Flatruet är stället man besöker om man kommer till Härjedalen. Har ni missat detta ställe har ni missat stort. Ta med kameran och vandringsskorna, då ni kommer till Funäsdalen nästan gång! Vägen över Flatruet är Sveriges högst benägna väg, på nästan en kilometer över havet. För att komma till vägskylten var jag står på bilden, kör man igenom Mittådalens sameby, som är hur mysig som helst! Ja, hela vägen hit är fin. Detta är vägen som brukar synas i många reklamfilmer, som Volvo till exempel.

Det jag inte hade förväntat mig, då vi kom upp på Flatruet, omringade av den vackra fjällvärlden, var att se kitesurfare! Men då jag såg dem, fridfullt och supercoolt glida fram och tillbaka över den orörda snön, var det liksom självklart att man skulle se dem där!

harjedalen-1317

harjedalen-1321

harjedalen-1323

harjedalen-1377Mattias och jag matchar Iivo Niskanen i våra Helly Hansen mössor.   harjedalen-1386De har liksom lite annan kapacitet i sina snöplogar än vi är vana att se därhemma.  harjedalen-1338 harjedalen-1335

Kläderna från Intersport fick verkligen testas i perfekta och extrema förhållanden. Detta är inte pulkabacken hemma i stan dirket. Det är kargt, vinden olidligt kall och snön djup. Men jag var varm hela tiden. Kände mig så bekväm att jag gjorde en headstand i snön bredvid “Flatruet” vägskylten. Såklart.

Jackan, som vunnit Årets varmaste jacka är från Halti, byxorna likaså. Varmaste handskarna (nästan alla hade såna i slalombacken!;) kommer från Hestra, familjeföretaget i Småland. Och mössan Helly Hansen.

Och stövlarna från Pomar. Filtstövlarna jag tycker mest om. Så glad för dem. Bästa, bästa stövlarna jag haft i mitt hela liv. Inga andra kommer ens nära.

harjedalen-1107

harjedalen-1117

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *