Love this post:Love this 0

Tidigt, tidigt på morgonen började vår resa ner till ön med det krispigaste ljuset.

Jag har besökt Gotland, Visby, förr. Det var för fyra år sedan då vi seglade ner en vacker Swan och vårt första stopp var Visby, där vi tankade. Det var mycket tidigt på morgonen och allt var stängt. Men vi gick runt en sväng och beundrade. Här kan ni se ett inlägg om det!

Uppbyggd av saltstänkta och väderbitna vikingar med stora visioner. Det första jag märkte då jag steg ur flygplanet var ljuset, gick runt och kisade med ögonen i en halv timme, så ljust var det. Lite medelhavskänsla fick jag. Och så är landskapet häftigt, mycket platt men ändå stora, mäktiga klippor. Det går inte riktigt att sätta fingret på det – vad är Gotland? Det påminner om Azorerna. På ett sätt. Och så alla trevliga människor man träffar på här! Alla vill berätta lite historia om denna fantastiska ö!

Emma (Att vara någons fru) hade bokat ett flott hotell åt oss! Vi var så nöjda! Att vara mitt i smeten, med alla härliga restauranger och sevärdheter runtom oss. Och så fanns där spa! Ujuj! Clarion Hotell Wisby rekommenderar jag varmt. Så fint!

Undrar dock om tapeten i vårt hotellrum är den samma som Marika (Inredningsfrun) har i sitt kök? Eller kände jag bara så för att jag saknade henne så oerhört?

När vi alla hade anlänt, pustat ut och hämtat oss lite var det dags att ta på sig midsommardressen och åka ut för att träffa Petra och alla de andra Philianerna (House of Philia). För det var så att Petra bjudit oss till hennes familjs sommarställe för att fira midsommar med dem och bjuder man mig så kommer jag. Så är det bara. Men för att ändå vara riktigt ärlig så hade jag inte för fyra år sedan, då jag stod på ön sist, kunnat föreställa mig att åka hit igen – för att fira midsommar med vänner. Som jag träffat i cyberspace. För det är bara knäppt.

Klänningen är Valerie, från Madame & Mademoiselle, jackan Jofama, väskan Marc by Marc Jacobs och skor Aldo. Och så en kasse ost till värdinnan.

You may also like...

4 Comments

  1. Skitkaxigt! Du kan verkligen bära upp allting!:)

    Men du, var har du köpt den stora beiga sjalen du hade när ni var på Vinäger i Visby??
    Behöver en liknande pronto!:)

    Kramkram sötnöt!

  2. Sötaste du! Du får ju komma hit till min ö och se om det är samma tapet då :).

    Nu är det inte långt kvar, finaste Malena ;).

    <3<3<3

  3. Ursöta tjejer, på en urfin ö.
    Roligt att ni hade så trevligt:)

    Kram Susanne

  4. Du var otroligt fin i din klänning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *